AlexScrie.Ro

Andrei Sebastian și mailurile spam

Am primit niște mailuri care erau dubioase, dar nu le-am dat mare importanță. Nu am fost foarte bine dispus astăzi și am fost concentrat mai mult pe Triburile, decât pe activitatea mea din online. M-a impresionat însă mica poveste din ultimul mail.


Andrei Sebastian
dă dovadă de bun simț și mult respect față de cei care au primit cele două mailuri de tip spam. Așa DA!

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Multumesc pentru ca m-ai inteles si imi cer mii de scuze inca-o data!

  Comparativ cu ceilalti 7-800 de persoane care au primit acele mail-uri de la mine te numeri printre cei 3,4 care au inteles ca a fost o problema !
  Seara faina iti doresc

 • Nu stiu daca sunteti una si aceeasi persoana dar nu e ok sa trimiti mail cu adresele publice a 528 de bloggeri ! stii bine asta. Sa inteleg ca asta e advertorial?

  • Salut Cristian. Eu sunt Ababei Alexandru, el este Andrei Sebastian. Nu am trimis eu mail, iar situatia este explicata in cea de a 3-a imagine. Mi-a placut gestul si am postat.

   Asta nu e advertorial, am scris numele acelui blogger si era de porc sa nu pun link spre blogul lui.

   Se vede ca nu ai mai intrat pe blogul meu, intai sa dai un comentariu ca acesta trebuia sa citesti putin pagina „Despre” a ambelor bloguri, sa compari stilul de scris, paginile de FaceBook (cine-s adminii), etc.

  • Celalalt autor care a adaugat acea lista de email-uri a zis ca a luat-o de pe net… ceea ce inseamna ca erau publice deja… recunosc ca m-am cam pierdut cand am fost bombardat cu 300 de mail-uri cu injuraturi si in loc sa adaug toate mail-urile in BCC am adaugat la To!

 • Nimaniu nu ii place sa primeasca spam, asa cum nici tie nu-ti place cand ajungi seara acasa si te uiti in cutia postala de la scara sa gasesti un morman de pliante indesate. Cand tu astepti o recomandata importanta…… Iar adresele cu siguranta sunt furate si puse la share

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.