Am Revenit!

backIeri, 8 ianuarie 2013, blogul a fost down pentru că m-am decis să-mi schimb hostul. M-am mutat de la Ch-Center la un host de la ruși, am cumpărat un pachet de hosting de la cei din urmă pentru că vreau să-mi hostez mai multe bloguri, cum acel host este foarte bun și au un preț la fel de bun, m-am decis să mă mut la ei.

Nu am vrut să postez înainte de a băga blogul Under Construction pentru că mulți dintre voi încetau să mă citească știind că blogul nu mai funcționează. Am mai făcut această greșeală și pe blogurile precedente. Apropo de host, cine dorește mai multe informații despre acesta să-mi trimită un mail, folosiți pagina contact pentru asta, rușii au servere foarte bune.

Astăzi o să public 3 sau chiar mai multe articole pe acest blog pentru a compensa oarecum ziua în care nu am fost online. Cei care au dat like paginii de FaceBook a acestui blog au știut tot ce se întâmplă, am fost activ acolo și cu această ocazie le mulțumesc tuturor celor mă susțin.

Ieri am avut mai mult timp pentru celelalte bloguri ale mele, am postat pe toate blogspoturile care aveau nevoie de conținut proaspăt și am făcut ceea ce fac în fiecare zi, am lucrat la câteva bloguri pe care o să le fac publice în curând, când treaba o să fie aproape de sfârșit. Oricum, este un parteneriat frumos, o idee îndrăzneață și sper să ne reușească.

Sper să revin repede la statisticile de acum 2 zile, o să comentez astăzi toate blogurile pe care le citeam și care-mi întorceau acest favor pentru a-i anunța în acest fel că am revenit.

11 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.