AlexScrie.Ro

Am mers cu trenul pentru prima dată

trenSâmbăta trecută am mers pentru prima dată cu trenul. Distantă nu a fost foarte mare, am mers doar de la Vaslui la Iaşi, adică vreo 67 de km. E exact cum mă aşteptam. Nu e nimic special, dar îmi place mai mult decât cu autobuzul.

Aştept reacţii gen: „Eu m-am plictisit de mers cu trenul” sau „Cum să mergi pentru prima dată cu trenul abia la 16 ani jumate?”

PS: În orice caz, trebuie să-mi vizez carnetul de elevi dacă vreau să mai merg cu trenul. Astfel plătesc doar jumătate din preţul biletului.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Nici nu am mers niciodată, şi mă întrebau colegii: „Da cum, tu nu ai fost la mere niciodată?” si le răspundeam: ” Da la mare se merge doar cu trenul? „. Nu am avut ocazia niciodată, pentru că de când mă ştiu, părinţii mei au avut maşină.

  • Eu nici nu mai țin minte când am fost prima dată cu trenul pentru că eram foarte mică. Erau alte vremuri, oamenii nu erau atât de dependenți de mașini și nici nu eram în era internetului.
    Și da, să spui că ai mers pentru prima dată la vârsta asta cu trenul nu e chiar ok. Dacă ar fi să vorbim de mașină, sunt sigură că ai spune că ai fost de atâtea ori cu ea că nici nu mai știi nici să zici un număr aproximativ.
    Mie întotdeauna mi-a plăcut să merg cu trenul și m-aș mai duce ori de câte ori aș avea ocazia. Ultima dată am fost anul trecut când m-am dus în alt oraș și cred că în curând va fi o „data viitoare”.
    Nu e nimic special, dar ai un alt sentiment când ești în tren decât atunci când ești într-o mașină sau un autobuz. Când stai pur și simplu și te uiți pe geam și vezi câmpurile și o altă parte din natură… În plus, mașina poate fi oprită oricând, trenul nu. 🙂 Ești captiv cel puțin până la următoarea oprire. 😀
    Și da, vizează-ți carnetul să circuli și tu la juma` de preț. Așa fac și eu, până mai pot. Că acuși îmi dispare dreptul ăsta. 🙁

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.