Am fost la lansarea de carte „România, te iubesc!” și am rămas dezamăgit de publicul ieșean

Am fost la lansarea de carte „România, te iubesc!” pentru că îmi place foarte mult munca depusă de echipa asta și era în Iași, foarte aproape de mine, aveam și ceva timp liber, deci se mula perfect.

Discuțiile au fost în direcția dată de public, deloc satisfăcătoare și pe gustul meu, dar asta nu m-a făcut să plec, pentru că apreciez jurnaliștii implicați în proiect și chiar eram curios de calitatea unui public prezent la un astfel de eveniment.

Ceea ce nu pot înțelege, pe lângă întrebările puse doar pentru a demonstra că ai curaj să arunci niște vorbe în sală, este faptul că sunt părinți care-și aduc odraslele în BCU pentru o lansare de carte. Care este logica? De ce să te simți jenat că-ți țipă copilul, atragând atenția întregii săli? De ce să nu poți fi atent la eveniment pentru că cel mic face mofturi și vrea plimbat, de mâncare sau mai știu eu ce?

Nu ai cu cine-l lăsa acasă? Rămâne unul dintre părinți acasă cu el, nu mai veniți amândoi.

Am mai fost deranjat și de faptul că aveam în dreapta mea un tip care se uita la un live pe FaceBook în care se discuta total altceva. Pe bune? Voiai doar să ai unde-ți odihni picioarele de ocupi un loc într-o sală în care are loc o lansare de carte?

Sunt convins că majoritatea oamenilor din sală erau de bună credință și chiar interesați de ceea ce se întâmpla acolo, doar că au fost acaparați.

Aș fi curios de un feedback sincer din partea lor, a jurnaliștilor, pentru că am impresia că au plecat cu un gust amar din Iași.

Cartea se poate achiziționa de AICI și este un material românesc puternic.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.