AlexScrie.Ro

AlexScrie.ro În Zelist

zelistAm adăugat acest blog în Zelist. Am făcut acest lucru pentru a vedea dacă progresez sau nu în cifre, chiar dacă cele oferite de ei nu sunt tocmai cele corecte. Deocamdată sunt pe locul 5690, dar abia ce am atașat blogul.

Ciudat este că cei de la Zelist mă monitorizau chiar și înainte să confirm blogul. Un grafic îmi spune că am fost chiar și pe 1617. Să mă bucur?

Blogul încă este proaspăt. Pentru că proiectele care nu sunt gândite pe termen lung sunt doar o pierdere de timp, vreau să mă gândesc la o strategie de a ajunge în primele 1000 de bloguri din Zelist până la sfârșitul anului.

M-am limitat doar la a posta câte ceva în fiecare zi, dar știu că nu numai asta înseamnă blogging. Numărul de comentarii a scăzut și asta nu este un semn bun, de astăzi încep să comentez masiv articolele mai multor bloggeri. Sunt conștient că și ei o să-mi întoarcă serviciul.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Faza cu tine e ca te-ai schimbat foarte mult, se vede asta din scris. Ai inceput cu un super entuziasm, ai continuat la fel, invenati tot felul de noi chestii, spre exemplu aia cu o imagine in fiecare zi, ai mai mers asa ceva timp, iar dupa parca s-a intamplat ceva, parca e un alt stil, eu asa simt. Am impresia ca ai trecut prin 3 stagii intr-un timp foarte scurt.

    • Si acum promit ca o sa revin la primul primul stagiu. O sa revin cu fiecare rubrica, o sa comentez din nou toti prietenii din online si nu o sa ma mai limitez doar la a posta.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.