AlexScrie Pe FaceBook!

likeDe astăzi, 28 decembrie 2012, blogul AlexScrie.Ro are și pagină de FaceBook, ca să fim în rând cu lumea. Să comunicăm mai rapid și mai ușor, să ne mai amuzăm pe unele subiecte și să-mi mai scriu câte un gând care nu poate fi scris aici.

Nu o să trag tare după like-uri, vreau ca totul să vină de la sine, cine vrea să mă susțină și să facem lucrurile spuse mai sus este binevenit cu un like, LikeBox-ul îl găsiți în sidebar, dreapta sus. Nu vreau să mai cumpăr nici măcar 1 like, nu are rost, vreau ca oamenii de pe acea pagină să aibe habar despre ce fac eu în online și să mă citească, altfel nu vor înțelege nimic din postările de pe pagină.

Dacă apar probleme și blogul o să se încarce mai greu, o să găsesc altă metodă de a promova acea pagină, trebuie numai să mă anunțați. Uitați, încă o chestie bună la care poate fi folosită pagina, este încă o modalitate de contact, eu sunt foarte activ pe FaceBook, deci o să răspund la fel de repede ca pe mail, care-l am deschis mai mereu.

O să mă gândesc puțin mai bine, o să citesc și o să mă sfătuiesc cu un prieten și o să văd dacă pun și plugin-ul de la FaceBook cu ajutorul căruia cititorii pot comenta articolele acestui blog și direct de pe FaceBook, cu numele de la profil, fără să fiți nevoiți să scrieți link-ul, mail-ul și url-ul vostru, cum este acum, mă gândesc să țin ambele modalități, dar cum am spus, nu promit!

Așadar, AlexScrie.Ro este acum și pe FaceBook, de pe la vreo 25 de like-uri în sus o să încep să scriu mai des și acolo, nu de alta, dar să știu că am cui scrie, să nu vorbesc singur, asta o pot face și în offline.

Atât, să nu mă întind prea mult. O zi frumoasă!

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.