Ajunul Crăciunului Aduce AlexScrie.Ro

bloggermanSalutare tuturor! Numele meu este Ababei Alexandru, sunt născut pe 31 mai 1997 și mai multe despre mine puteți afla în pagina Despre.

Acest blog nu marchează debutul meu în online, am mai avut și încă mai am câteva proiecte care mai de care mai ambițioase. Mi-am făcut acest blog pentru că vreau să bloguiesc la un nivel puțin mai înalt, ceva superior decât ceea ce am făcut acum pe blogurile personale. Totul a început pe un domeniu free de pe platforma Blogger. Îmi plăcea să îmi văd numele pe internet. Blogul l-am deschis din plictiseală și nu știam încotro vreau să mă îndrept cu el, nu credeam niciodată că o să ajung să scot ceva bănuți din online și că o să am un blog în adevăratul sens al cuvântului pe care pot fi citit.

Acest blog este cel mai serios de până acum, cu acest blog vreau să cunosc mai mulți bloggeri care să-mi devină treptat prieteni, vreau să scot capul puțin în blogosferă și să nu mai rămân în anonimat ca până acum, o să scriu cât mai mult pentru asta și o să încerc să o fac cât mai bine.

AlexScrie.Ro este al 3-lea meu blog personal, am început pe un blogspot, am continuat pe un blog tot de la cei de la Blogger numai că aveam domeniul propriu și acum acesta, sper să fie ultimul, se spune că a 3-a oară este cu noroc. Am mari speranțe în acest blog, sunt convins că voi avea o activitate de lungă durată pe el, sper să mă susțineți și să mă comentați. Un blog fără voi este ca noaptea fără stele (hai că sună frumos). Blogul este lansat chiar astăzi, în Ajunul Crăciunului, folosește platforma WordPress, tema pe care o vedeți este o temă premium cumpărată de la Elegant Themes. Domeniul este cumpărat de la Quality-Host.ro și hostul de la Ch-Center. Îi mulțumesc lui Iulian Grecu de la Porcu.Ro pe această cale, fără el blogul nu era online acum.

Așadar, declar AlexScrie.Ro lansat în blogosfera românească. Să ne citim cu bine!

16 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.