AlexScrie.Ro

Alexandru Cumpănașu (profu.online) și strategia spre președinție

Cei care aveți cont pe Tik Tok știți cu siguranță cine este Alexandru Cumpănașu. Ceilalți, îl știți de la scandalul de la Caracal pe care și-a construit o imagine și apoi a candidat la prezidențiale. Acum se discută despre el și este în atenția Poliției. Practic, a ajuns unde își dorea. Nu în atenția poliției își dorea, ci să se discute despre el.

Cumpănașu produce acum un conținut pentru liceeni pe Tik Tok. Strategia lui este una pe termen lung și știe exact ce face. Investește timp acolo pentru că acei copii vor fi cei care vor vota la următoarele alegeri. El își dorește să ajungă președinte, deci are nevoie de multe voturi. Are jumătate de milion de urmăritori pe Tik Tok, majoritatea copii acum, adulți cu drept de vot în viitor.

Faptul că se discută despre el îi convine extraordinar de mult. Omul devine mai popular, adună mai mult capital de imagine și este vizibil. Rămâne în atenția noastră în toată această perioadă și încearcă să ofere sfaturi. Dorește să fie perceput ca omul care are soluții, care ajută.

Înțeleg că subiectele astea prind și fac audiență, dar prin a-l populariza pe acest tip nu facem altceva decât să-i oferim mai multe șanse în viitor. Exact ca în cazul AUR. Se vorbește despre ei în fiecare zi. Indiferent dacă de bine sau de rău, important este că se vorbește. Oamenii ăștia cresc de la o zi la alta, iar dacă presa nu-și face treaba de a le arăta adevărata față, vom avea cu toții de pierdut.

Cum ar arăta pe viitor țara noastră cu Alexandru Cumpănașu președinte, Șoșoacă ministrul educației și George Simion premier? E amuzant când ne gândim, dar din momentul acela țara noastră nu ar mai avea nici 0,1% șanse de a da înainte.

Propun să le dăm mai puțină importanță acestor personaje. Să-i lăsăm să se scufunde în necunoscut.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Cumpănașu ciocănașu, l-am tot văzut pe Facebook că TikTok nu am. Mi-aș dori să dispară el și personajele de genul ăsta, sunt un adevărat cancer al societății și îmi pare rău că pun botul la așa ceva copiii ăștia.

  offtopic: nu ți se văd bine diacriticele în titlu, cel puțin la mine pe chrome.

 • Interesanta viziune, n-as fi gândit până acolo, dar asta ar însemna că se va bate cu Selly? Îl cooptează USR plus daca ii iese in televiziune?

  Cumpănașu, la cat de doct se dă…a decăzut destul de mult. pare imoral ce face, n-am urmărit, am văzut doar vreo două clipuri.

  • Nu vrea să devină influencer pentru a se bate cu Selly, obiectivul e doar să primească voturi. Cei care-l urmăresc acum au drept de vot în viitor. USR nu cred că l-ar primi, deși s-a stricat și partidul acela.. dar AUR-ul i se potrivește de minune.

  • La Cumpănașu.. Selly pare băiat isteț, dar e prea mult manipulat de Global Media.

  • Nu, vreau să spun doar că Selly e un băiat isteț, dar agenția din spatele lui (Global Records, nu Global Media cum am spus prima dată) îl împinge de la spate și spre anumite lucruri pe care el, independent fiind, nu le-ar face. Că are bani și o duce bine e datorită muncii lui.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.