Cum te ajută o bază de date cu informații despre firmele din România?

Sora mea a fost angajată la un moment dat, după ce a terminat facultatea de matematică-informatică, la o firmă care o punea să strângă date despre diverse firme din țară, iar micro-joburile ei, la care am contribuit și eu, însemnau să răsfoiești site-urile firmelor din țară și să culegi datele de contact. Sincer, la acel moment nu am înțeles prea bine de ce ar dori cineva să aibe datele de contact a tuturor firmelor din țară, dar niște legături m-au ajutat să aflu răspunsul la întrebarea mea.

first-job

Pentru că cea mai bună explicații sunt exemplele, o să vă prezint un caz concret a unei firme care se ocupă cu liste firme. Scriu despre „Kendall Enterprise Group” o companie ce deține majoritatea datelor de contact a firmelor din țara noastră și oferă aceste liste spre închiriere celor care vor să trimită un mesaj unei firme, o propunere de colaborare sau poate chiar o felicitare în urma realizării de către firmă a unei lucrări importante.

Un exercițiu de gândire simplu te va ajuta să te dezvolți: gândește-te că ești un tip care face un lucru bine, în cazul meu-scrisul, cum poți exploata această plăcere și poți obține bani de pe urma ei? Sunt nenumărate firme ce au nevoie de comunicate de presă, de prezentări sau anumite articole care îi ajută într-un anumit scop, încearcă să contactezi cât mai multe firme ce au ca activitate domenii care pe tine te fascinează și poți scrie cu drag pe marginea lor, trimite firmelor propunerea ta de colaborare și apoi asteapta un răspuns. Din 1 milion de contacte cât deține compania menționată mai sus, este imposibil să nu-ți răspundă măcar o singură firmă care să fie interesată de serviciile tale.

Aceste informații firme sunt prețioase nu numai pentru că au necesitat o muncă titanică pentru a fi culese, ci și pentru că oferă celor interesați accesul la niște date în timp scurt, iar informațiile sunt explicite și ușor de digerat.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.