Ai nevoie de găzduire web? De ce ții cont când alegi soluția potrivită pentru tine

Atunci când cauţi un pachet de servicii de hosting te va interesa să ții cont de anumite criterii când faci alegerea firmei cu care vei colabora. Interesul tău este ca vizitatorii site-ului tău să aibă parte de o experiență bună, de un timp de încărcare foarte bun, pentru că ce-i drept competiția în mediul online este și ea una acerbă.

Așadar, atunci când ești în căutare de servicii de găzduire ar trebui să ții cont și de aspecte precum:

Trafic – în marea majoritate a cazurilor este inclus traficul nelimitat, de altfel o garanție că o astfel de resursă este permisivă. Oferta cu trafic nelimitat găsești și la net-solution.ro.

Control Panel – acest panou de comandă este obligatoriu. Permite anumite modificări, dar de care ar trebui să se ocupe cei care au cunoștințe de programare. Aici se instalează CMS-uri, se creează baze de date, se pot configura și adrese de email, printre altele. În pachetele de servicii de la Net Solution managementul Control Panel este inclus.

Uptime – adică timpul în care un site funcționează, este accesibil pentru vizitatori, serverele companiei de web hosting fiind menținute mult timp pornite. Nu poate fi garantat un uptime de 100% căci există și factori ce pot afecta și nu țin neapărat de echipamentul deținut sau de software ci, spre exemplu, de alimentarea cu energie electrică. Totuși 99.9% uptime garantat înseamnă destul de mult și asta este ceea ce unele firme chiar pot oferi.

Prețul – pentru că în final totul se rezumă la bani, serviciile de găzduire web vor fi departajate și în funcție de preț. Trebuie să recunoaștem că mulți se orientează după preț ca fiind unul dintre cei mai importanți factori. Prețuri avantajoase, ținând cont și de ceea ce implică un pachet de servicii de acest gen, regăsim la Net Solution, în cadrul paginii oficiale.

Net Solution – hosting company – poate fi soluția perfectă pentru tine dacă ești în căutare de găzduire web. Echipa în cauză te poate consilia implicit în ceea ce privește alegerea și înregistrarea domeniului. Pachetele de servicii includ și certificatele SSL. Poți avea parte și instalarea gratuită, precum și design grafic personalizat spre exemplu. Astfel de servicii sunt dedicate tuturor celor care au nevoie de prezența online, fie că vorbim despre cei care intenționează să aibă un site de prezentare, magazin online sau blog.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.