Aflați ce prețuri au ochelarii de vedere de la EXPERTOPTIC și sigur veți dori să comandați!

Furla, Guess, Ana Hickmann, acestea sunt câteva din marile branduri. De reputație internațională, mult îndrăgite și cam peste tot în magazine disponibile, ramele de ochelari de la aceste branduri ar putea să vă încânte. Mai ales când veți descoperi ce prețuri competitive sunt la EXPERTOPTIC!

EXPERTOPTIC este lanțul de optică medicală, care a ajuns la 6 locații în țară. În magazinele acestea sunt mereu disponibile rame pentru ochelarii de vedere, atât pentru copii, tineri, cât și pentru seniori, pentru el și ea. Ce este de asemenea important de subliniat în acest caz se referă și la consultul optometric gratuit. Cei interesați se pot programa la una dintre cele mai apropiate locații, optând pentru metoda programării online sau telefonic.

Ce prețuri au ochelarii de vedere? Să demontăm un mit!

Probabil ați mai auzit despre diverse oferte, care mai de care mai tentante. Afla preturi ochelari de vedere sau cumpără acum sunt multe dintre acestea. Ei bine, este greu de estimat cât v-ar costa o pereche de ochelari de vedere. Există o serie de factori ce se iau în calcul pentru a determina prețul și ar fi vorba, printre altele, de:

  • Tipul de rame – nu doar brandul, ci și dacă acestea fac sau nu parte din ultimele colecții. Prețul este divers, în funcție poate și de formă sau culoare.
  • Tipul de lentile – aici cântărește destul de mult orice tip de tratament aplicat lentilelor, de la filtrul pentru calculator până la a fi heliomate. Contează și calitatea în sine a lentilelor optice, întrucât acestea vor determina în cele din urmă și confortul vizual, dar și întreținerea facilă. Spre exemplu, unele se zgârie foarte ușor, se aburesc la fel de ușor.

Astfel de factori vor influența prețul final. Însă, cert este că la EXPERTOPTIC veți găsi variante care să vă mulțumească pe deplin. Mai mult decât achiziția propriu-zisă, de aici veți putea avea parte și de consiliere profesională, gratuită. Nu subestimați acest aspect, întrucât poate face diferența. Iată cum:

  • Suntem tentați să alegem în funcție de preț – acest lucru se dovedește a fi greșit, mai ales când ne dăm seama că lentilele sunt greu de șters sau trebuie să facem acest lucru foarte des. Când brațele ramelor se rup sau apar alte situații care demonstrează precară lor calitate.
  • Suntem tentați să alegem ceva atractiv la prima vedere – însă contează foarte mult ce ține de confort de asemenea. În funcție de fizionomia feței, de culoarea părului, a ochilor și nu numai, pot fi făcute recomandări despre ce alegere să faceți. Pentru că, în fond, este vorba despre o armonie a chipului și despre faptul că aceste accesorii nu trebuie să facă notă discordantă de stilul dumneavoastră de viață.

Acestea sunt doar două situații care ne demonstrează cât de important este să avem parte de un ghid, de o părere în plus, obiectivă și profesională. Cei de la EXPERTOPTIC vă vor oferi o experiență de cumpărare completă și plăcută. Vedeți unde sunt locațiile și vizitați magazinul de optică medicală. Va merita!

Contact:

  • Suceava – 0740 952 952
  • Botoșani Calea Națională – 0744 754 754
  • Botoșani Carrefour – 0755 538 538
  • Rădăuți – 0747 750 750
  • Fălticeni – 0751 341 341
  • Roman – 0755 589 589

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.