Aer De Primăvară

ghioceiAstăzi, 28 februarie 2013, este o dimineață extrem de frumoasă, mult soare și o temperatură ce ne duce cu gândul la primăvara de peste câteva zile (apropo, abia aștept). Până acum am avut o zi extrem de frumoasă, m-am trezit la ora 7, oră la care mi-am propus să mă trezesc de foarte mult timp.

Am reușit să iau micul dejun, masă ce nu o serveam în celelalte zile când mă trezeam cu 1:30-2 ore mai târziu, am băut deja o cantitate de apă destul de mare, am reușit să-mi îndeplinesc câteva treburi pe care le am în casă, am destul timp pentru învățat, am reușit să postez pe blog (și o să o mai fac), am reușit să duc la bun-sfârșit faza cu router-ul, acum am internet și pe telefon și tabletă (apropo, sosesc noi articole de pe tabletă în cel mai scurt timp), mi-am făcut exercițiile fizice despre care am scris aseară, am citit deja câteva bloguri pe care le-am și comentat, m-am schimbat de pijamale (este o performanță, de obicei rămâneam în ele până când plecam la școală), mi-am învățat o bună parte din materia pentru astăzi, mi-am aranjat caietele pentru școală, etc.

Este o zi minunată pentru mine, îmi place și vremea de afară și cum au decurs toate astăzi, sper să o țin tot așa, asta vă doresc și vouă, să aveți o zi frumoasă și plină de bucurii, vremea de afară ne ajută să zâmbim. Se simte aer de primăvară, s-a topit majoritatea zăpezii și temperaturile ridicate sunt gata să vină peste noi. Sunt foarte bine-dispus!

O zi minunată vă doresc!

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.