Vine frigul

frigTimpul trece foarte repede, nici nu știu când a trecut această vară. Se sfârșește acuși și toamna, un anotimp extrem de frumos. Încet-încet am trecut la hainele mai groase, am schimbat tricourile cu mânecă scurtă cu cele cu mânecă lungă sau al rămas la cele cu mâneca lungă și alegem să purtăm și o geacă, vestă sau hanorac deasupra.

Îmi place cum a început această toamnă, sunt aprope să-mi îndeplinesc câteva targeturi importante, am plecat cu două noi proiecte la drum care au ca scop trezirea la profit a contului meu de pe Adsense. Cu unul am reușit, iar cel de-al doilea încă este „under construction”, dar sunt sigur că o să reușesc, o să abordez aceeași promovare.

La mine în casă este destul de ok, eu stau în tricou și pantaloni scurți, dar mai pornește din când în când centrala, fiind programată să pornească la 21 de grade. M-am gândit într-o zi, pe când eram răcit, să dau foc în șemineu, dar nu știam sigur dacă tatăl meu a folosit vreun produs de curățare și întreținere șeminee, exemplu: Antigudron DK Prof.

Apropo de aceste produse extrem de folositoare la casa omului, am dat peste un site extrem de util pentru cei ce sunt în căutare de produse pentru curățare coșuri de fum, curățare centrale termice sau șeminee.

Parcă îmi este puțin dor de iarnă, dar când mă gândesc că anul acesta învăț dimineață și o să am de suportat gerul.. parcă mi se mai atenuează din dor.
Atât, pa!

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.