AlexScrie.Ro

Adio iComedy

bendeacEra un show bun, mie chiar îmi plăcea. Mai mult decât atât, aveam și un blog pe care scriam câte ceva despre această emisiune, trebuie să recunosc că scoteam și câțiva cenți din treaba asta. Emisiunea iComedy a fost interzisă deoarece Mihai Bendeac a vrut să-l aducă în emisiune pe Radu Banciu, cel care este în scandal cu trustul Intact.

Radu Banciu i-a criticat în mai multe rânduri pe Dan Voiculescu, dar și pe realizatorul Mircea Badea. Deși Mihai Bendeac încă mai are contract cu Antena 1, emisiunea lui a fost interzisă.

Sper să se rezolve cumva situația, altfel rămânem fără un bun show de divertisment, părerea mea.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    • am auzit si de aceasta varianta, observ ca fiecare ziar online preia stirea dupa bunul plac.

  • Eu personal nu cred ca o sa se opreasca difuzarea ei. Bendeac pozeaza in martir, ca renunta la bani, ca renunta la tot, doar pentru libera exprimare. Acum ceva timp il suna pe Voiculescu sa il roage pe Badea sa nu mai zica nasoale de el. El are un contract si o sa il respecte, ca sa nu fie nevoit sa plateasca sute de mii de euro despagubiri. Ii inteleg si pe cei de la Intact. Imagineaza-ti ca eu te scuip, te bat, te injur, te denigrez de cate ori am ocazia, iar cand tu ajungi acasa, ma gasesti pe mine acolo. Nu cred ca mi-ai zice „esti binevenit”. Pe cealalta parte, il inteleg si pe Bendeac. Il aduce pe Banciu fiindca face audienta la A1, tocmai din prisma conflicutului cu cei din trustul Intact.
    Cat despre emisiunea per ansamblu, cred ca cel mai tare e Flick, Bendeac compenseaza prin atituidine, iar Mikey..singurele lui calitati sunt ambitia si perseverenta. Nu aduce nici-un plus emisiunii, lumea nu o sa si-l aminteasca cu nimic notabil.
    P.S. Nici Doza lui nu e prea buna, subscriu la un comentariu citit tot aici pe blog, ea prinde doar la copiii astia de 13-14 ani, care gusta un umor din asta crud, nerafinat.

    • Si eu cred ca Mikey face parte din echipa iComedy doar pentru ca are multe viewuri pe net care se pot transforma in bani in televiziune

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.