Accesarea unui credit firma rapid – criterii de eligibilitate

Daca va aflati in situatia unui impas sau va doriti extinderea afacerii dumneavoastra, va ganditi cu siguranta sa apelati la un credit. Aceasta este solutia salvatoare pentru multi antreprenori pentru ca poate fi accesata extrem de rapid.

In primul rand, trebuie sa cunoasteti criteriile de eligibilitate pentru a verifica pentru care credite va incadrati. Spre exemplu, unul extrem de popular pentru intreprinderile de tipul SRL, PFA, II sau IF dureaza doar 24 de ore pana la momentul in care primiti sau nu aprobarea. Pentru un astfel de credit firma rapid este necesar sa aveti o cifra de afaceri de maximum 2 milioane de euro la data ultimului bilant. Din punct de vedere al numarului de salariati, acesta nu trebuie sa fie mai mare de 9, iar firma trebuie sa fie in functiune de cel putin 12 luni.

Daca ati verificat si va incadrati la aceste criterii, lucrurile se simplifica de aici. In trecut sistemele de creditare deveneau tot mai dificile o data cu parcurgerea pasilor. Cel mai terifiant lucru si, totodata, cel care ii facea pe antreprenori sa renunte la ideea de a accesa vreun credit era dosarul stufos de care aveau nevoie. Si nu e ca si cum nu ar fi fost suficient pentru ca procesul de intindea pe cateva saptamani, timp in care erau contactati constant pentru a mai suplimenta documentatia.

In schimb, in cazul unui credit care cu adevarat este rapid, nu aveti nevoie decat de un singur document, respectiv un extras de cont bancar pe ultimele 30 de zile. Timpul petrecut pentru depunere si tensiunea de a fi sau nu acceptat vor fi reduse la minumum si va veti putea focusa atentia catre ceea ce conteaza cu adevarat, respectiv productivitatea afacerii.

Cum aleg partenerul potrivit care sa-mi ofere un credit firma rapid?

O data cu inmultirea considerabila a societatilor, din ce in ce mai mult entitati care sunt dispuse sa ofere sisteme de creditare au iesit pe piata. Este normal pe de o parte, cererea are nevoie si de oferta, iar diversitatea acesteia din urma aduce undeva profit.

Dat fiind faptul ca este vorba despre un credit, implicit discutam si despre dobanzi si despre anumite clauze contractuale. Alegeti un colaborator care sa prezinte incredere de la inceput pana la final. Daca discutiile cu consultantii nu sunt la nivelul la care v-ati fi asteptat sau daca informatiile pe care vi le transmit se contrazic si aveti cel putin o urma de indoiala, studiati mai bine alegerea facuta.

In primul rand, verificati ce scrie in contractul pentru credit firma rapid pe care vi-l inmaneaza spre semnare. Ceea ce vi se transmite verbal trebuie sa se regaseasca si in contract. In cazul in care sunt informatii diferite, nu mergeti pe ceea ce va incanta auzul pentru ca in final ceea ce este scris si semnat ramane ca litera de lege, nu ceea ce ati auzit. Incercati sa cautati si recenii despre entitatea selectata spre a va fi colaborator pentru a verifica cum a fost relationarea lor cu alti clienti pe parcursul timpului.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.