AlexScrie.Ro

Acces Direct: Nivelul Emisiunilor De Televiziune

ioana-tufar-mizerie-acces-directCam acesta este nivelul emisiunilor de televiziune din România, se caută penibilul, se caută jegul între degetele de la picioare și în urechile unei țigănci, se repetă de 100 de ori cuvântul jeg și se mai arată și o pereche de chiloți, probabil putreziți pe partea posterioară. Nu-i iau apărarea Ionelei (parca așa o chemă), ba chiar îmi place sinceritatea Adrianei, femeia era o jegoasă și punct. Când ai ceară în urechi de 10 cm pătrați și două hectare de pământ între degetele de la picioare nu ai cum să fii respectată, ești jegoasă? suportă mișto-urile și criticile!

Mă amuză cum încearcă atât Adriana, cât și prezentatoarea Acces Direct să se scuze după imaginile date. Nu ați vrut să râdeți de tipă? Ba da, ați vrut, pentru că ratingul se face cu jeg (propriu + figurat). Click pe imaginea de mai sus pentru a mări!

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Well, nu-mi place să comentez astfel de chestii pentru că pur și simplu mă dezgustă dar am zis să îmi spun totuși părerea. Și nu, nu faptul că era „subiectul” era murdar ci din cauză că ăia de s-au luat de ea sunt și mai dezgustători. E o metodă de a face rating, ok! Dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți bați joc de un om cu probleme, ceea ce e mai mult decât evident că se face. E atât de ușor să îi critici pe alții și să privești din spatele unui ecran. Și e și mai ușor să te amuzi. Eu una nu mă amuz și nici nu am să o fac, pentru că știu că nu e vina ei că e așa și e mai mult decât clar că nu-și dorește să fie ceea ce e acum. TV-ul pentru mine e ca și inexistent din cauza emisiunilor de genu’ care nu fac altceva decât să arate partea „rea” a unor așa zise persoane publice.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.