Ababei Alexandru De La AlexScrie.Ro

Mi-a plăcut mereu genul ăsta de prezentări, îmi place cum sună și pare așa…elegant și serios. O să încerc să mă prezint din ce în ce mai des așa pentru că am blog care-mi permite. Pe bune, înainte nu puteam să mă prezint așa pentru că suna ciudat, adică cum să zic că sunt Ababei Alexandru de la AlecsBlog.info, dar aveți grijă că se scrie cu „cs” în loc de „x”. Oricât de mult aș fi stat să explic că „cs” ăla vine de la Alecsandri și că nu era domeniu cu x liber încât mă lăsam baltă de cele mai multe ori.

Și dacă tot am început să scormonim, să ajungem și la perioada în care aveam bloguri cu nume de maro, adică îmi foloseam nick-urile care erau destul de greu de reținut, totuși am reușit să ridic unul dintre acele bloguri destul de sus, m-am împrietenit cu multe persoane ca admin a acelui blog, dar nu regret că l-am lăsat, acum am blog serios cu numele meu, sunt extrem de mândru de blogul meu și ca să dovedesc acest lucru vă spun că am primit ofertă de 200 de euro să vând acest blog, dar am refuzat și așa o să fac și la orice ofertă de acum înainte, m-am plimbat prea mult de pe un blog pe altul ca să mă mai mut.

Gata, eu sunt Ababei Alexandru de la AlexScrie.Ro.

Îmi doream de mult să scriu acest articol din două motive:
1. Voiam să-mi dezvălui această plăcere.
2. De mult timp doresc să-mi ridic blogul pe numele meu, acum, că am și în titlu numele meu sper să fiu găsit pe prima pagină.

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.