500 de articole

Am trecut de pragul de 500 de articole pe acest blog. Mă bucur și mă simt foarte mândru când citesc statisticile acestui blog. Blogul este într-o continuă ascensiune și nu am de gând să renunț prea curând. 500 de articole scrise în mai puțin de un an și 8 luni este o performanță pentru mine. Pe vechiul blog nu reușisem să trec de acest prag nici după 2 ani de activitate.

La aceste 502 articole (cu tot cu acesta) am reușit să adun un număr de 2242 de comentarii. Este o medie destul de mică a comentariilor/articol, dar trebuie să recunosc că nu am încurajat foarte mult cititorii să comenteze și nici eu nu am comentat foarte mult pe alte bloguri. Cel mai comentat articol este (cred) articolul „Părerea mea despre MailDirect.ro” cu 30 de comentarii.

dashboard

Pe FaceBook stăm destul de.. decent. Suntem 242 de persoane, nu foarte active, dar mă bucur că postările de acolo nu rămân necitite.

Mulțumesc tuturor celor care îmi citesc blogul, dar mai ales celor care mai aruncă și câte un comentariu/share/like din când în când. Sper să rămâneți alături de mine și să deveniți din ce în ce mai activi.

Ce-mi propun: Încep cu ce am scris și în articolul numărul 100: Vreau să scriu mai des și mai mult, dar și să fiu mai activ pe alte bloguri și în Social Media.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.