5 motive pentru a schimba furnizorul de energie electrica

Liberalizarea pietei de energie electrica a oferit de la inceputul acestui an romanilor posibilitatea de a schimba furnizorul de energie electrica. Fiecare consumator final, fie persoana fizica, fie persoana juridica, poate opta pentru oferta de servicii pe care o considera cea mai potrivita propriilor nevoi.

Exista insa si reticenta cu privire la aceasta schimbare, intrucat marea majoritate a populatiei nu cunoaste beneficiile cu care poate fi asociata alegerea unui alt furnizor de energie electrica. Eva Energy este un astfel de furnizor care a castigat increderea unui numar destul de ridicat de consumatori. Reprezentantii brand-ului ofera prin website-ul www.eva-energy.ro o serie de motive pentru care schimbarea furnizorului de servicii energie electrica este o optiune recomandata.

  1. Modificarea se face gratuit

Pentru schimbarea furnizorului de energie electrica nu sunt necesare investitii suplimentare din partea consumatorului final. Este vorba doar de punerea la dispozitia noului furnizor a documentelor necesare intocmirii noului contract, furnizor care va intermedia de asemenea si toate demersurile pentru incetarea contractului cu cel actual. Nici la nivel de infrastructura a retelei nu vor fi necesare modificari.

  1. Pretul lunar al facturilor poate fi mai redus

Avand in vedere faptul ca fiecare furnizor incearca sa atraga cat mai multi clienti, concurenta existenta pe piata face ca pachetele de servicii sa aiba si tarife atractive pentru consumatori. Comparativ cu furnizorul actual, pot sa beneficieze de o oferta de pret mai buna, ceea ce va duce la economii realizate lunar.

  1. Abonamente adaptate propriilor nevoi

Atat pentru consumatorii rezidentiali, cat si pentru cei din clasa business, la Eva Energy exista posibilitatea incheierii de abonamente fixe sau flexibile, in functie de necesitatile clientului. Informatii utile si raspunsuri la intrebari frecvente cu privire la serviciile oferite pot sa gaseasca cei interesati in cadrul website-ului mentionat www.eva-energy.ro.

  1. Esalonarea platii si termen de plata extins

Oricine poate ajunge la un moment dat in incapacitate de plata, din cauza dificultatilor financiare. Pentru a-si arata sprijinul oferit clientilor in astfel de situatii, Eva Energy ofera o perioada de gratie adaugata la termenul de plata stabilit prin contract, care se poate extinde pana la 15 zile.

De asemenea, exista si posibilitatea esalonarii platii facturilor, atunci cand dificultatile financiare impiedica plata imediata. Aceasta esalonare de plata poate fi efectuata pe o perioada de pana la 6 luni.

  1. Contract la pachet cu o asigurare pentru bunuri

Cei care aleg pachetul Eva Complete, care se refera la semnarea contractului pentru furnizarea de energie electrica si gaze naturale, pot sa beneficieze de o singura factura pentru ambele servicii. La aceasta facilitate se adauga si preturile avantajoase, dar si o asigurare pentru bunuri cu plafon extins la 5000 lei, fara fransiza si cu posibilitatea constatarii la distanta in limita unei daune de 2000 lei.

Atunci cand schimbarea furnizorului de energie electrica vine la pachet cu toate aceste avantaje, devine evident faptul ca o astfel de decizie se dovedeste a fi inspirata. Cei interesati de informatii suplimentare pot sa le obtina accesand website-ul oficial Eva Energy.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.