5 Lucruri Pe Care Le-am Învățat De Când Am Blogul

extend handAm văzut că se poartă topurile astea.

1. Haterii sunt peste tot, nu contează dacă ești încă la început în blogging. Tot ce faci tu nu este bun, nu sunt puțini care spun asta. Continuă să faci ceea ce-ți place, învață totuși din critici și vezi partea de adevăr din orice.

2. Spune lucrurilor pe nume. Nu te mai ascunde, nu încerca să folosești alte cuvinte pentru ceea ce vrei tu să spui, spune exact ceea ce gândești, cu primele cuvinte care-ți vin. Vei fi mai apreciat așa!

3. Comentatorilor le trebuie oferită o atenție sporită. Am învățat să răspund comentariilor, mai ales întrebărilor din comentarii. Am deschis și o categorie pentru aceștia, seria de articole „Comentariul Săptămânii” este pentru voi. Îmi place când văd părerea voastră, chiar dacă este total diferită de a mea.

4. Sunt puțini oameni (pentru mine acest titlu nu aparține multora, este un lucru extrem de mare să fii om) în online, dar totuși sunt, iar când îi găsești trebuie să ții de ei, la ei. Trebuie și tu să fii om la rândul tău cu oricine, chiar și cu haterii.

5. Am învățat să am mai multă încredere în mine, încredere primită de la voi, din comentariile voastre, din fiecare cuvânt frumos trimis în comentarii sau pe mail, am văzut că sunt mulți oameni care sunt pe aceeași undă cu mine, voi îmi dați încrederea în mine.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.