Top 5 carti scrise de Neale Donald Walsch

Fiind unul dintre cei mai cunoscuti autori de literatura religioasa, Neale Donald Walsch este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc sa citeasca cu sufletul. Prin felul sau original de a impartasi diversele persective si viziuni asupra spiritualitatii, respectiv a personalitatii, Neale Donald Walsch este autorul a numeroase bestseller-uri, iar o parte dintre acestea ti le voi prezenta in cele ce urmeaza.

  • „Cand totul se schimba, schimba totul. In vremuri tulburi, o cale catre pace”

Aceasta carte reuseste sa prezinte intr-un mod cat se poate de simplu, dar in acelasi timp complex, felul in care mintea joaca un rol important in diferitele situatii pe care le intampini in viata. De cele mai multe ori creierul analizeaza situatiile din prezent pe baza experientelor traite in trecut, iar apoi sunt facute diverse comparatii, care dau nastere unor emotii.
Perspectiva din care este tratata aceasta problema pune un accent deosebit pe gandirea pozitiva si impactul acesteia in situatiile intalnite in prezent. Este o carte pe care o recomand cu mare caldura tuturor persoanelor care isi doresc sa vada mereu partea plina a paharului si sa gaseasca iesirea din probleme mai delicate.

  • „Conversatii cu Dumnezeu. Un dialog neobisnuit”

Curiozitatea si dorinta de a cunoaste sunt doua aspecte care au bantuit mintea fiecarei persoane in decursul vietii. Ei bine, cum ar fi sa poti avea raspunsul tuturor misterelor din viata ta sau care te framanta?
Abordarea lui Neale Donald Walsch din aceasta carte este una ceva mai diferita, poate chiar neobisnuita, cum o spune si titlul. Dialogul cu Dumnezeu poate oferi raspunsul pana si celor mai grele intrebari, asta intr-o forma cat se poate de simpla si pe intelesul tuturor.

  • „Dumnezeu si minunile din viata noastra”

Cu siguranta fiecare persoana a intalnit experiente pe care nu si le explica si care intr-un fel sau altul au reusit sa ii faca viata mai buna. Unii dintre noi le spunem minuni, altii insa au certitudinea ca este o lucrare divina.
Cartea aceasta are rolul de a prezenta importanta lui Dumnezeu si faptul ca Divinitatea este mereu alaturi de noi in clipele de zi cu zi, in diferite moduri si feluri.

  • „Prietenie cu Dumnezeu”

Neale Donald Walsch reuseste prin intermediul acestei carti sa faca o analogie intre felul in care socializam cu alte persoane si modul in care il primim in viata noastra pe Dumnezeu. In ambele situatii totul incepe cu o conversatie si cu deschiderea sufletului.
Aceasta conversatie poate duce spre o buna si lunga relatie de prietenie, daca stii cum sa o folosesti si cum sa o abordezi. Pana la urma, prietenii sunt cea mai importanta comoara din viata noastra si trebuie sa avem mare grija pe cine tinem aproape.

  • „Mai fericit decat Dumnezeu. Transforma viata obisnuita intr-o experienta extraordinara”

Nu in ultimul rand, iti recomand si aceasta carte cu multa dragoste. Foarte multe persoane traiesc o viata plina de rutina si incarcata de momente mai putin placute. Aceasta carte iti arata care este calea catre o lume mai fericita si vei porni intr-o calatorie pentru a descoperi ceea ce este cu adevarat important in viata ta.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.