4 motive pentru care vei dori sa iti repari display-ul iPhone-ului 6 la Glassgsm

Pe cat sunt de performante telefoanele actuale, pe atat de fragile sau cel putin pentru ca sunt atat de des utilizate, riscurile sunt mai mari sa se strice – porti cu tine telefonul in orice moment, chiar si la toaleta, chiar si cand astepti la semafor. Dintre cele mai uzuale situatii se intampla ca display-ul, care este tot mai generos la smartphone-urile de ultima generatie, sa se sparga, sa fie fisurat.

Daca esti in situatia in care ai nevoie de reparatie display iPhone 6 iata si 4 motive pentru care un raspuns potrivit pentru tine va fi Glassgsm.

Un timp scurt in care ai parte de reparatie

Suntem aproape dependenti de telefoane, astfel ca si cateva ore fara sa le folosim inseamna poate prea mult. Trebuie sa stii ca cei de la Glassgsm iti pot repara telefonul in timp scurt si util. Acolo unde este cazul pot rezolva o problema in 90 de minute. Poate dura pana la 3 zile daca il trimiti prin curier. In orice caz, nu vei fi tinut ca pe jar in asteptare chinuitoare.

Stiai ca ti se poate oferi si un telefon in schimb pe perioada in care smartphone-ul tau este la reparat?

Garantie

Cei de la Glassgsm isi asuma orice interventie asupra unui telefon, astfel ca vor oferi garantie post reparatie de 6 luni. Practic ai siguranta ca ceea ce fac reprezinta o munca calitativa. Exista la un moment dat o practica neprofesionala desigur de a inlocui piese cat telefonul sa mai functioneze, insa nu pentru mult timp. Din fericire insa publicul este tot mai constient de nivelul calitativ al serviciilor si devine mai atent la tot ce presupune acest proces de reparatie a telefonului, isi doreste sa stie ce problema exista, care sunt optiunile.

Preturi avantajoase

Daca ne referim la inlocuirea de display al unui iPhone 6 spre exemplu, se poate realiza o simulare pe site. In functie de preferinte – daca doresti unul nou, original, sau un display de clasa A, dupa culoarea dorita, pretul difera. Insa se situeaza totusi pe o treapta multumitoare, intrucat ca urmare a unei astfel de investitii nu doar ca va arata foarte bine, va fi functional, insa telefonul isi poate recapata valoarea, putand fi vandut de ce nu la un pret foarte bun.

Piese de calitate

Exact cum spuneam in randurile de mai sus, exista optiuni. Insa niciodata nu se compromite calitatea. In masura in care bugetul iti permite alege piesele originale, insa ca alternativa ai si sansa de a alege piesele de prima clasa calitativa, ce sunt putin mai accesibile fata de prima varianta.

Este un principiu foarte bine pastrat si respectat de cei de la Glassgsm, ce duc un manifest contra reparatiilor ieftine. Pana la urma gandeste-te ca ceea ce tu consideri acum ieftin, maine se va dovedi a fi o nevoie de a repara, din nou. In goana dupa ieftin si bun te vei lovi de fapt de costuri mai mari, resimtite in timp.

Intra pe glassgsm.ro si descopera oferta lor.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.