4 beneficii pentru coltare extensibile U

Coltarele extensibile in forma de U sunt deosebit de apreciate datorita unor considerente ce tin de aspecctul si functionalitatea acestora. Un living spatios are nevoie de un coltar care sa imbrace intreg decorul si sa il evidentieze intr-un mod aparte. In functie de stilul pe care mergeti in amenajarea living-ului, aveti posibilitatea de a opta intre numeroase modele. Diversitatea din piata la ora actuala se prezinta ca un avantaj pentru clientii care doresc sa isi amenajeze casa intr-un mod inedit si original.

Iata doar 4 beneficii pe care le veti intalni la coltare extensibile U:

  1. Suprafata. Coltarele in forma de U au doua brate pozitionate in extremitati, in zona din mijloc fiind partea de canapea. De regula, bratele sunt inegale pentru a oferi un design mai atractiv, unul dintre acestea avand denumirea de „sezlong”, respectiv bratul mai lung. Suprafata coltarului, incluzand si aceste doua brate, este una optima pentru persoanele atrase de mobilierul de mari dimensiuni, precum si de familiile numeroase. Astfel, fiecare membru al familiei, dar si oaspetii isi vor gasi locul pe un astfel de coltar.
  2. Functia de extensie. Pe langa faptul ca ofera un spatiu de sezut generos, coltarele extinse se transforma in suprafete de dormit de foarte mari dimensiuni. Astfel, persoanele care doresc sa isi petreaca noaptea in locuinta dumneavoastra vor fi bine primite pe coltar, in cazul in care nu aveti suficiente camere. Utilizarea coltarului extins este foarte simpla in baza mecanismului calitativ pe care il au si permite o utilizare indelungata. Materialele de foarte buna calitate din care este realizata structura coltarului ofera posibilitatea de a-l utiliza chiar si zilnic, fara a exista riscul de a se deteriora.
  3. Fara niciun dubiu, modelele de coltare extensibile U sunt printre cele mai preferate de clienti. Este drept, insa, ca pentru a putea pune in valoare un astfel de coltar este necesar un living de mari dimensiuni. In spatiile mici, coltarul poate aglomera foarte mult si poate crea o senzatie neplacuta membrilor familiei si celor care va pasesc pragul casei.
  4. In cazul in care ati ales sa amenajati living-ul intr-un stil modern, ideea cea mai potrivita este sa mergeti pe acelasi stil si in alegerea coltarului. Diversitatea modelelor si numeroasele stiluri pe care acestea le abordeaza va ofera o serie de variante din care veti putea alege coltarul perfect pentru living-ul dumneavoastra.

Uneori poate fi mai dificil sa amenajezi un living mare decat un spatiu mic. Cu tot acest spatiu pentru a te juca, poate fi dificil sa stii de unde sa incepi. Ultimul lucru pe care il doriti este ca sufrageria voastra confortabila, de vis, sa ajunga sa arate goala sau rar. O coltar masiv si supradimensionat este solutia ideala. Indiferent de modul in care folositi acest coltar, acesta ofera solutii de ultima ora in ceea ce priveste spatiul – familia si prietenii vostri  vor putea intotdeauna sa se aseze pentru o seara de film.

Verifica oferta Dumonde de coltare extensibile U si alege produsul ideal pentru spatiul de care dispuneti!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.