3 Milioane De Dolari Pentru Spargerea Chrome

hackScriam zilele trecute un articol despre Kim Dotcom, am mai găsit ceva pe internet pe aceeași nișă (mersi Pietonu). Altcineva oferă o sumă și mai mare să spargă ceva și mai mare, tot pentru a se lăuda cu sistemul lor de securitate, gen „foaie verde baraboi, hai să ne căcăm pe noi”. Este vorba despre Google care oferă peste 3 milioane de dolari celui care reușește să spargă sistemul de operare Chrome.

Este a doua ofertă de acest gen, hackerii nu au timp să se plictisească, au ce face, pentru o sumă extrem de frumoasă. Mă gândeam acum, se va mai băga cineva pe site-ul lui Dotcom dacă se dau mai mulți bani de la Google? Nu de alta, dar rămâne site-ul omului nespart, vă închipuiți dezamăgirea lui Kim.

Cum scriu și cei de la Protv, este puțin probabil ca doar o singură persoană să reușească această performanță, așa că aștept o știre cu titlul: „Gruparea de hackeri X au reușit să spargă Chrome și au buzunarele pline cu banii de la Google”.

Cică ăștia de la Google vor să vadă unde au puncte slabe, să lucreze la ele, dar puțin probabil ca cineva să se oprească doar la un lucru mărunt.

Dacă am înțeles eu greșit situația vă rog să mă corectați. Hai pa!

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.