2021 va fi un an mai organizat

Obișnuiam ca în fiecare an să-mi fac o listă de obiective pe care să o postez pe blog. Am mai crescut de atunci și am scăpat de acest obicei. Nu în totalitate, ci nu voi mai da detalii, oricum nu interesează pe nimeni.

Vreau să am un 2021 mai organizat. Sunt genul de persoană care mă implic mult în tot ceea ce fac și nu mă opresc niciodată la a face un singur lucru. În muncă îmi place să activez pe cât mai multe fronturi, iar în 2021 o să mă așez mai bine la acest capitol. Am mai multe obiective personale și profesionale care au nevoie de organizare. Este un capitol la care lucrez de mult și știu că-l pot face excelent.

2021 va fi un an greu, foarte greu, dar am pârghiile necesare pentru a rezista și poate chiar pentru a da înainte. Vreau să documentez mai bine tot ce fac, să scriu tot pe hârtie și să am o situație clară.

Începuturile de an au avut întotdeauna un efect pozitiv pentru mine. Mă încarc cu energie și sunt ca un restart de care am nevoie. Am multe planuri în viitorul apropiat și trebuie să muncesc la ele din timp.

Va fi un an greu, dar bun!

3 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.