2020 este despre scris

Încep anul 2020 cu mai multe proiecte care au un viitor frumos, iar la fel ca în fiecare început de an, mă simt foarte motivat și am încredere că va fi un an bun. Am scris acest titlu pentră că 2020 este un an în care trebuie să livrez foarte mult conținut text pentru diferiți colaboratori, iar mare parte din timpul meu va fi petrecut în fața laptopului, scriind.

Nu vreau să promit pentru că am mai făcut-o și nu am reușit să mă țin de cuvânt, dar cred eu că îmi voi face și timpul necesar pentru a-mi scrie părerile și aici. Va fi un fel de terapie pentru mine, după atât de mult conținut scris după anumite cerințe să scriu ceva liber chiar va reprezenta o relaxare.

Idei sunt, muncă este, cei care îmi urmăresc activitatea vor avea ce vedea. Am de gând să-mi continui și proiectele proprii, atât cât îmi permite timpul. Mă bucur că de acum timpul petrecut pe FaceBook nu va fi doar o pierdere de această resursă, ci va fi petrecut tot implicându-mă în niște proiecte frumoase.

Știu că nu am mai scris, cum făceam în alți ani, lucrurile bune din anul precedent, lucrurile de lăsat în anul precedent, ce obiective am pentru anul în curs, dar asta nu înseamnă că eu nu cunosc aceste lucruri. Prefer doar să le țin pentru mine și chiar ar fi irelevant pentru voi să știți toate proiectele în care sunt implicat, dar unde nu-mi puteți urmări activitatea.

Vă doresc multă forță de muncă și cât mai multe obiective atinse în acest minunat an!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.