2 Săptămâni De AlexScrie.Ro

blogDragi cititori, tobele vă rog….astăzi se împlinesc 2 săptămâni de când acest minunat blog a fost lansat. După cum mulți, sau nu, știți, blogul a fost lansat pe 24 decembrie, chiar în Ajunul Crăciunului. Sunt foarte mulțumit de acest blog și de cum au decurs lucrurile în acest timp, este mai mult decât mulțumitor. Este cel mai bun blog pe care l-am avut, mă refer la bloguri personale, domeniul îmi place mult prea mult, îmi face plăcere să postez aici și să socializez cu cititorii.

Să vă spun și câteva cifre:
Blogul are până în acest moment 22 de articole (cu tot nu acesta), la toate aceste postări am reușit să adun un număr de 162 de comentarii aprobate, am mai primit vreo 10-15 comentarii spam, dar nu se pun că le-am șters. La aceste 22 de articole am adăugat 54 de cuvinte cheie și au fost împărțite pe 4 categorii, deocamdată.

În tot acest timp am instalat acestei teme de la Elegant Themes 4 plugin-uri și 6 widget-uri. Blogul a înregistrat un record de 76 unici și reușește să treacă în fiecare zi de 50 de unici, excepție face prima zi, în Ajunul Crăciunului, când am făcut doar 35 de unici, un număr foarte bun însă pentru prima zi a unui blog. Deci, cu toate că unii o să spuneți că nu sunt foarte multe vizite, eu sunt extrem de mulțumit, consider că 76 de unici pentru un blog de 2 săptămâni este mai mult decât mulțumitor.

Cele mai multe comentarii am adunat la primul articol și la articolul „De Ce Bloggeri Sunt Răi? De Ce Nu Ne Ajutăm?”, amândouă au câte 15 comentarii.

Pe pagina de FaceBook a acestui blog am reușit să adun 28 de aprecieri, pagina fiind lansată la 4 zile după lansarea blogului, pe 28 decembrie.

Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine până acum și vor fi în continuare! Sper să mai măresc cifrele de mai sus în următoarele săptămâni sau măcar să mă mențin. Să ne citim cu bine!

17 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.