2 Ani Jumătate

soferii-fara-permis-vor-avea-voie-sa-circule-pe-drumuri-vezi-cum-se-va-schimba-legea-sigurantei-rutiere-132316Mai sunt încă 2 ani jumate până când o să am și eu carnet, îmi doresc să conduc de când mă știu. Tatăl meu fiind șofer de foarte mulți ani, am moștenit această plăcere de la el. Anul 2015 o să fie extrem de greu pentru mine, acest an marchează un sfârșit frumos și important și sper eu, 2 reușite.

Când spun sfârșit mă refer la faptul că o să termin liceul, nu prea îmi doresc acest lucru, îmi plac prea mult acești ani, dar timpul se scurge extrem de repede. Spun două reușite referindu-mă la BAC și la școala de șoferi, sper să reușesc să iau BAC-ul din prima și așa o să fie, trebuie să fie așa și să iau carnetul, aștept de prea mult timp ca să dau greș la una dintre aceste două obiective.

Obișnuiesc să-mi pun obiective cât mai mărețe, ca apoi să trag tare pentru a le îndeplini. Nu obișnuiesc să-mi pun obiective ușoare pentru că nu vreau să știu că realizez foarte puțin, iar dacă-mi fixez astfel de țeluri, le fixez pe un timp foarte scurt, pentru că din puțin în puțin se face mult, deci mai multe obiective meci rezultă un o reușită mare.

Sper că în decursul acestor ani să am blogul lângă mine, o să trag și pentru acest lucru. Nu mai vreau să-mi părăsesc niciodată acest blog cum obișnuiam să fac cu blogurile precedente. Am mai spus și mă repet, este cel mai bun și serios blog al meu, părerea mea.

Încă 2 ani jumătate și o să am carnetul și BAC-ul luat, trebuie să fie așa..

10 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.