100 De Articole

100Sunt tare mândru când văd aceste cifre, când văd cum crește blogul meu și cum munca mea este tot mai apreciată. Mândria crește cu atât mai mult când realizez că am reușit să scriu toate aceste articole într-un timp foarte scurt, în două luni.

În primul rând, sunt mândru de mine că m-am ținut de treabă și nu am stat departe de blog, sper să o țin tot așa cu același entuziasm și să postez de acum tot atât de multe articole. În același timp, le mulțumesc tuturor celor care au citit acest blog, dar mai ales celor care au lăsat și un comentariu, mulți m-au ajutat să transmit un mesaj, să dau o știre, să încurajez, toate aceste lucruri prin comentarii, unele au fost mai bune ca articolul în sine, trebuie să recunosc.

În aceste două luni, de când am cumpărat acest domeniu și m-am apucat de treabă, am reușit să adun un număr de 636 de comentarii, cel mai comentat articol fiind „2 Săptămâni De AlexScrie.Ro” cu un număr de 17 de comentarii.

Pe FaceBook mă laud cu un număr de 56 de like-uri la pagina principală a blogului.

Ce-mi propun: Vreau să scriu mai mult și mai des. Vreau să fiu mai activ și pe alte bloguri, în ultimul timp am încetat să mai comentez și alte bloguri, dar am primit comentarii de la foarte mulți bloggeri, o să încerc să le întorc favoarea tuturor. Să fac o serie de articole care vor apărea în fiecare zi, nu spun nimic, încă mă gândesc la asta. Să promovez blogul cât mai mult, vreau să fiu primul în Google la tagul Ababei Alexandru. Să încep să fac și ceva videoclipuri.

10 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.