AlexScrie.Ro

1 Decembrie 2013: Ziua națională a României

romania-1-decembrieNu am văzut nici măcar o singură paradă, nu am simțit nici măcar o secundă că este o zi specială pentru țara noastră și nu am văzut ca în ceilalți ani stegulețe tricolore peste tot.
Nici măcar nu realizez că am intrat în luna decembrie, afară este destul de cald și soarele este foarte generos, nu am văzut zăpadă și se pare că nici nu o să vedem prea curând.

Dar.. La mulți ani români, la mulți ani România!

Later edit: Sunt sătul să aud „sunt mândru că sunt român” doar în această zi, iar în celelalte zile să aud după fiecare necaz „pana mea, asta e România”.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Atâta timp cât noi nu știm să ne apreciem țara și oferim nenumărate „jigniri” la adresa ei, nu văd cum am putea face ca această zi națională să fie într-adevăr o sărbătoare. Dacă era într-o zi de luni până vineri, era încă o zi liberă oficial. Așa, e o zi de duminică și … cam atât.

  • E bine sa ai evenimente in care sa sarbatoresti comunitatea sau familia din care faci parte, fie ca e vorba de Craciun, Paste sau ziua nationala. Dar din pacate multi gandesti asa cum ai spus tu: azi e ziua in care esti mandru, acum e saptamana in care trebuie sa fii „mai bun” (asta iti permite ca tot restul anului sa faci numai rautati), astazi tii dieta si nu mananci carne (pentru ca saptamana viitoare sa te indopi cu porc si sarmale pana chemi ambulanta…).

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.