AlexScrie.Ro

Vremea în Martie

Mi-am început, în ultimii ani, fiecare primăvară cu piesa de la Haarp Cord – Primăvară. Îmi dă o stare de bine, mă ajută, mă pregătește pentru acest anotimp. Anul acesta nu a mai fost așa. Nu credeam că pot fi influențat atât de mult de vreme.

Nu sunt o persoană care să se lasă ușor influențată și în ultima vreme mă gândesc mult la acest lucru și încerc să controlez situațiile care m-ar putea afecta. Dar când vine vorba despre vreme, cred că este mai mult decât putem noi controla la nivel psihologic. E imposibil să nu împrumuți o stare când afară este cum este..

În zilele cu soare am multă energie, vreau să fac multe lucruri, să stau cât mai mult afară și să am realizări. În zilele posomorâte trebuie să fac un efort pentru toate lucrurile menționate anterior.

E ultima săptămână cu vreme de maro. Sunt sigur că nu-mi va fi deloc dor de vremea asta.

Voi cum funcționați în raport cu vremea?

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • La mine cerul este de plumb, și plumb mormânt se așează pe mașini.
    Chiar ninge acum, de trist, sper sa nu-mi afecteze pomii. Aștept zile mai bune și poate și o excursie ceva.

  • Sincer nu simt că mă influențează vremea în vreun fel, mă simt ok indiferent dacă plouă, ninge sau e soare. Anul ăsta e destul de ciudat oricum ce se întâmplă cu vremea și presimt că o să fie tot mai rău pe an ce trece. Legat de Haarp Cord, obișnuiam și eu să-mi încep primăvara cu melodia lor. În ultimii ani însă nu prea am mai ascultat muzica din ro.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.