Videoclipurile melodiilor romanesti sunt indecente

Pentru cateva secunde, in timp ce urmaresc videoclipurile unor melodii, am senzatia ca ma uit la porno si in niciun caz la o „animatie” care sa aibe o oarecare legatura cu mesajul transmis de piesa. Nu, nu se intampla asta!

Videoclipul din ziua de azi se rezuma doar scoaterea in evidenta a artistului (vorbim in cazul celor care sufera de o personalitatea narcisista) sau la ceva ce nu are nicio legatura cu nimic si invers. Aproape toate persoanele implicate in videoclip sunt seminud, artistul/a cam la fel si aia e, cat mai multe vizualizari s-avem, restul nu conteaza.

img_650x412$2013_08_06_17_00_00_19266

Nu zic nu, sunt artisti care arata grozav, muncesc zilnic pentru un fizic de invidiat, care intr-adevar merita sa-i privesti chiar si asa mai „dezgoliti”, insa sunt unii carora, din punctul meu de vedere le-a trecut vremea, si pana si sala nu-si mai face efectul, sa nu mai zicem ; machiajul in cazul unora..

Nu pot spune ca aspectul fizic nu conteaza, insa ,in cazul unui artist, zic ca este mult mai importanta slefuirea talentului si perfectionarea acestuia, decat sex-appeal-ul emanat in videoclipul unei melodii groaznice.

maxresdefault

Justin Bieber e un cântăreţ pe care il admir foarte mult, sunt indragostita live-urile lui, performanta de care da dovada in ele este de apreciat. Totodata el este un baiat foarte placut ca aspect, arata foarte bine! Imaginati-va aceste doua lucruri imbinate intr-unul singur ; asa da! Mi-ar placea ca artistii romani sa-i urmeze exemplul : sa scoata o piesa foarte buna dupa care sa-i faca un video pe masura, insa undeori am impresia ca la noi treaba sta invers.

Articol scris de o cititoare 🙂

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.