AlexScrie.Ro
tuburi-dacoderm-gel-dezinfectant

Despre isteria provocată de tuburile reciclate cu gel dezinfectat de la Dacoderm

Se întâmplă o chestie în ultimele ore pe care eu aș numi-o amuzantă, dar pe care nu pot să nu o asociez cu ce scriam în articolul despre valuri. Dacă lumea s-ar deștepta sau dacă cei care știu cu adevărat cum stă treaba le-ar atrage atenția celor care latră degeaba, ar fi o campanie bună de promovare pentru Dacoderm.

Ca oricare altă companie din industrie, cei de la Dacia Plant nu erau pregătiți cu atât de multe tuburi de gel dezinfectant pe cât este nevoie în zilele actuale, așa că imediat după isterie au gândit o strategie prin care să folosească tuburile pregătite pentru alte produse. Astfel, tuburile de cremă pentru picioare, hemoroizi, orice, au fost umplute cu gel dezinfectant, iar ambalajul a fost colantat cu o altă grafică. Evident, o ultimă grafică ce promovează gelul dezinfectant.

S-au găsit unii să rupă grafica aceasta și să găsească tubul original sub ambalaj și de aici a început isteria. Cu toate că Dacoderm au anunțat că au folosit tuburile din stoc dedicate altor produse, nimeni nu a ținut cont de asta. Pentru că nu ne place să ne informăm și mergem după val, românii au share-uit în prostie.

tuburi-dacoderm-gel-dezinfectant

Va veni vreodată vremea când nu ne vom mai lăsa atât de ușor manipulați? Nu de altceva, dar așa suntem duși de nas și la alegeri. Mulți dintre cei prinși în valul negativ devin mai ahtiați decât cei care au provocat valul. Trezirea!

Am postat despre asta și pe Twitter.

Comentează și tu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Acum am văzut și eu pe Twitter, cred că la zoso, acum ce să zic la prima privire așa arată…daca vrei sa manipulezi și să încerci să faci rău este destul de simplu. Acum oamenii care au folosit produsul, cred că e lesne de inteles că textura produsului este diferită pentru un gel dezinfectant și o crema de orice fel.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.