AlexScrie.Ro

Times New Roman – Înca Un Articol Maro

Harta-judetului-VasluiCei de la TimesNewRoman.ro au încercat să facă o glumă la fel de proastă ca ei. Articolul care m-a deranjat se numește „Împărţirea României pe regiuni va lăsa judeţul Vaslui pe dinafară”, ceea ce au blufat ei în acea mizerie de articol este de culoarea lor preferată, maro.

Pentru că sindromul oaia este foarte des aplicat în țara noastră, s-au trezit și niște tâmpiței din alte județe catalogate drept bogate sau superioare să comenteze și să aducă injurii moldovenilor. Mă oftic pentru că sunt din Vaslui, orașul despre care cei de la respectivul site au mâncat maro. Pentru că la un articol scris de un prost comentează doar proști, s-au găsit destul de mulți care ies în evidență.

Ce-ar fi dacă ar pleca toți moldovenii din România și ar lua și toată istoria scrisă de ei? Ce-ar fi această țară fără beneficiile aduse de noi și strămoșii noștri? Pe noi nu ne-ar deranja foarte tare, chiar dacă noi suntem considerați proști, am scăpa de foarte multă incultură. Să nu uităm că manelele nu vin de la noi, vin din partea aia a Banatului sau a Țării Românești. Să nu uităm că nu în Vaslui vezi cocalari care ne fac țara de râs, ci în orașele mari, să nu uităm că fără istoria scrisă de moldoveni, țara ar fi mult mai jos și mult mai necunoscută.

Nu mai faceți glume la care râdeți doar voi, sunteți penibili. Trist este că nu e prima data când vă apucați să postați mizerii despre acest oraș, tare aș vrea să vină autorul unui astfel de articol în acest oraș și să spună lucrurile alea tare și răspicat. În spatele unui monitor este foarte ușor să aduci injurii și să fii arogant.

Mai jos am pus câteva imagini pentru cei din marele orașe care trăiesc numai între betoane și au de comentat despre orașul meu, spuneți vă rog că Vasluiul este urât.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • oameni buni e doar un site de satira si umor …nu va mai aprindeti ca mireasa la pluton …..e doar o gluma …e ca si cum ai zice ; nu arunca un copil intre 2 preoti catolici …iese cu bataie ….sau 1 dolar intre 2 evrei ….ok umorul poate fi un pic la extrema dar ce rost ar avea umorul daca nu ar fi extrem …nu va place ? la antena 1 aveti umor „fin” sau pe la maruta(cel fara puta) …sau pe la sport.ro …ai sa ramai prost daca nu intelegi ….respect celor ce inteleg umorul .

    p.s. am parintii nascuti in vaslui …mi-am facut vacantele de vara acolo …e doar umor …nimeni nu zice ca IN REALITATE Vasluiul nu are valoarea lui in tarisoara noastra . relax people …

  • desi sunt moldovean, eu chiar l-am luat ca pe un pamflet, probabil ca cei care n-au cunoscut TNR-ul n-au inteles gluma

  • ei nah…citeste articolele de pe prima pagina sau altele mult mai „dure” despre BOR, credinciosi , manelisti, rockeri, despre bucuresteni si tramvaiele lor, unguri , francezi, bulgari, Florin Piersic, ziaristi, politicieni, vamaioti… dar fara simtul umorului e greu… asta se vede la commenturi . S-au suparat unii de-aiurea care n-au ce cauta acolo…Pai stelisti si gigi de la puscarie cu fanii lui ce-ar trebui sa faca la „articolele lor”? sa le ia gatul la toti din redactie? :))

  • Am inteles ca e un pamflet(cu toate ca nu e amuzant deloc), dar comentariile la acel articol sunt chiar jignitoare.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.