Știri toamnă 2020 – totul e groaznic

Nu mă uit prea mult la televizor din două motive: nu-mi place și nu am timp. Informat îmi place să fiu, deci citesc presa zilnic, imediat după ce mă trezesc, dar și de-a lungul zilei. Îmi petrec mult timp la calculator, deci îmi vine ușor să deschid un ziar.

Observ de când a venit toamna o mulțime de știri urâte. Accidente, morți, crime, furturi, violuri, de toate. Sunt conștient că se întâmplă o mulțime de lucruri oribile, dar nu poți induce doar o stare de groază. Sunt și lucruri bune care se întâmplă, știu că nu atrag la fel, dar scrie și despre ele. Presa trebuie să informeze și despre ce se întâmplă bun.

Nu mi-e deloc greu să înțeleg de ce toată lumea scrie doar despre urât. Știu cum funcționează presa și cunosc și cerințele oamenilor din presă. Toți sunt interesați numai de cifre. Pe alocuri, este normal să fie așa, dar trebuie să ai un echilibru pe pagină. Și asta o să încerc să fac eu pe infovaslui.ro. Vreau să scriu mai mult despre lucrurile bune, frumoase, sunt convins că publicul are nevoie de asta.

E greu să rămâi motivat și pozitiv (ca stare de spirit, nu la covid) când citești numai despre nasoale. Și mi-e teamă să nu fie și altceva în afară de statistici în spatele acestei stări care se implementează zilnic.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.