Rivalitatea dintre 2 giganţi de televiziune

În primul rând vă anunţ că nu sunt Alex, aşa cum va-ti obişnuit ci sunt Petronel de pe dobrepetronel.eu. De acum în colo voi mai scrie si aici din când în când iar dacă vreţi mai multe detalii vă invit să citiţi aici.

___________________________________________________________________________

protvvsChiar dacă de ceva timp nu prea mai sunt un consumator de tv, din motive pe care le ve-ţi găsii în câteva zile pe blog-ul meu,  mă simt totuşi în stare să vorbesc putin pe această temă, şi-anume rivalitatea dintre ProTv şi Atena1.

Probabil aţi observat şi voi de multe ori dovezile de neprofesionalism ale Antenei1, de la momente de-a dreptul penibile care au loc în cadrul diverselor emisiuni inutile până la multele gafe făcute de diverşi prezentatori.

Întotdeauna am avut impresia că A1 a copiat ProTv-ul. De exemplu, cei de la ProTv au început să difuzeze Românii au Talent apoi imediat au apărut şi cei de la A1 cu X-Factor, ProTv a adăugat în grilă Vocea României iar cei de la A1 au început şi ei să difuzeze Next Star sau ce emisiuni de genul ăsta mai au ei.

Ţin să precizez că nu am nimic cu niciunul dintre posturi, este doar părerea mea, dar am simţiţ nevoia să împărtăşesc şi cu voi acest sentiment.

Vă invit şi pe voi să vă daţi cu părerea despre acest subiect în secţiunea de comentarii.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.