Protejează-ți pielea de efectele frigului cu ulei de cătină

Asta a fost cea mai rece zi din acest an, chiar dacă nu am tras atât de mult ger cât am tras în ziua de 31 decembrie, anul trecut. Dimineața a început cum nu se putea mai prost, când am plecat de acasă erau -19 grade, ca apoi, pe drum, temperatura să scadă până la -24.5 grade (atât arăta în bordul mașinii). Pentru că nu sunt deloc adeptul iernii, simt acest ger ca și cum m-ar apăsa pe umeri, mă sufocă.

Nu sunt un tip care are o sănătate de fier, așa că sistemul meu imunitar nu este atât de puternic pe cât ar trebui, deci aceste temperaturi extrem de scăzute îmi aduc foarte multe neplăceri: nas înfundat, tuse, răgușeală, etc.

În ultima săptămână m-am săturat să beau tot felul de ceaiuri, să mă dau cu cremă pe față și mâini pentru că sunt crăpate (nu suport crema, dar în astfel de situații sunt obligat să o folosesc), să beau pastile. Pielea mea suferă probabil cel mai mult, mâinile sunt foarte crăpate, iar fața aproape la fel. M-am interesat de o soluție împotrivă acestor afecțiuni ale pielii și am găsit foarte multe informații legate de uleiul de cătină.

Uleiul de cătină este bogat în acizi grași omega, acizi care mențin pielea sănătoasă, unghiile puternice, dar și un păr lucios și neted. Acest produs este cea mai bună variantă pentru cei care nu suportă cremele. Uleiul de cătină mai este folosit și în producerea cremelor de hidratare a pielii, deci de ce să folosim cremele care au baza acest ulei când putem să folosim direct uleiul?

Se consumă doar câte o linguriță de ulei de cătină dimineața și una seara, timp de o săptămână. Pielea voastră, unghiile și părul vor avea numai de câștigat.

tumblr_cold

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.