AlexScrie.Ro

Promovarea pe acest blog – mici schimbări pentru un viitor mai bun

Pentru că vreau să fac din acest proiect ceea ce am gândit încă de când l-am lansat, o să fiu mult mai atent la ceea ce postez pe el, atunci când vine vorba de promovare. Mi-am dat seama că, de multe ori, mă vând mult prea ieftin, iar cititorii care intră zilnic pe acest blog pentru a-mi citi părerile sunt mult mai importanți decât unele sponsorizări primite pentru a scrie în scop promoțional. Așadar, mai puține advertoriale-spre deloc, mai mult conținut scris de mine-păreri, idei, întâmplări.

O să mă bazez în mare parte pe campanii care chiar merită atenția mea și pe business-uri online care-mi plac pentru că vreau să promovez din plăcere (și totodată plătit), vreau să le ofer cititorilor mei sfaturi și recomandări utile pe blog, nu orice proiect care dorește un advertorial!

Am destule proiecte online unde pot oferi astfel de servicii, acest blog este pentru mine și plănuiesc să contruiesc în jurul lui un brand.

Poate că o să mă afecteze pe termen scurt ce am decis, dar în timp lucrurile se vor schimba în bine.

Să înceapă adevărata blogăreală!

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Te-ai mintit singur cu articolul asta. Au trecut aproape 2 luni de la el si ai rupt-o cu advertorialele, unul dupa altu, unul dupa altu. 🙂 Misto, faci si tu 20 euro pe luna 🙂

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.