Proiecte la care muncesc

Tocmai am început să lucrez la un proiect ambițios, genul de proiecte pe care trebuia să le fac cu mulți ani în urmă, dar mi-a lipsit inspirația, motivația, nu știu ce, dar mi-a lipsit. Inspirat și motivat de Porcu (btw, a reveniiit!), am dat drumul la treabă. Este vorba despre un proiect SEO în zona de construcții, o micro-nișă din acest domeniu pe care am avut ocazia să o cunosc atunci când am realizat un website pentru un client de-ai mei.

Sunt online deocamdată, dar nefinalizate, 11 site-uri. Fiecare va încerca și va reuși să ocupe o poziție foarte bună în Google, poziționare care-i va atrage suficient trafic pentru această nișă. Din acel punct vor începe mai multe colaborări interesante cu câțiva furnizori de produse și servicii specifice nișei. Urmează, după ce le pun la punct pe acestea, să mai achiziționez câteva domenii și să fac aproape același lucru pe ele, astfel încât să acopăr cât mai multe expresii cheie din nișa respectivă. Pentru un astfel de rezultat, voi crea și câțiva sateliți, adică site-uri care să susțină creșterea frumoasă a site-urilor principale.

Despre acest proiect vom povesti mai multe în următoarele articole de blog. Chiar vreau să documentez tot traseul lor.

Pe lângă acest proiect, lucrez cu multă pasiune și dedic multe ore unui proiect maaare în zona de publicitate online. Am mai scris despre dorința de a trece la next level cu Ababei Online și este cel mai bun moment în care să lucrez pentru asta. Este vorba și acolo de câteva zeci de site-uri, de o strategie pe termen lung și muncă făcută în cel mai curat stil posibil.

Vor fi lucruri frumoase de prezentat în viitor. Rămâneți aproape!

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.