De Ce Te-ai Uita La Programele TV Românești?

tvAstăzi m-am uitat la televizor, eram obosit și știam că dacă vin în fața calculatorului o să mă pun la treabă. Îmi pare foarte rău pentru această decizie, a fost probabil cea mai proastă decizie din ultimul timp. Deși știam că nu am ce câștiga dacă mă uit, am făcut-o. Prima greșeală.

Deși am scris zilele trecute câte ceva despre Burlacul și am spus că nu o să mai urmăresc acea prostie, astăzi m-am riscat și am decis să urmăresc încă un episod. Toate astea ca să revăd niște pițipoance certându-se ca la ele pe maidan. Asta a fost a doua greșeală.

Apoi sora mea a mutat pe KanalD, acolo era una care o arde fashion. Îi zice Iulia Albu și este proastă de bubuie, am fost făcut să spun asta după ce m-am uitat la emisiunea WowBiz din această seară. Tipa a venit îmbrăcată mai urât ca o țigancă și a fost pusă să critice aparițiile unor vedete care se îmbracă bine. Pe lângă cearceaful ce-l târâia cu stil (crede ea) legat de niște indispensabili până la genunchi astfel încât să vedem cele mai urâte picioare de pe sticlă, Iulia Albu purta în cap o bucată de material fără scop și o pereche de ochelari ce-i acopereau toată fața. Elegant. A treia greșeală.

După ce au scăpat de acel cadavru umblător, cei de la WowBiz au difuzat un mic intro cu următorul subiect – „Cristea și Bianca Drăgușanu”. Sună plictisitor, dar este al naibii de amuzant acest subiect. Cristea confirmă de fiecare dată că este prost. Fotbalistul al trebui să se rezume la lovitul mingii, apropo de asta.. nici acolo nu prea se pricepe. Nu am fost deloc uimit când am văzut că tipul nu știe să lege 3 cuvinte. Cuvinte, nu propoziții!

Cea mai inteligentă decizie din cei 16 ani ai mei a fost să nu mă mai uit la televizor, promit că nu o să mai trec niciodată peste asta.

tv trash

7 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.