Nu mai purtați tocuri dacă nu știți să mergeți cu ele

feminitateVorbim astăzi despre fetele care poartă tocuri chiar dacă nu știu să meargă cu ele. Tocurile sunt cea mai elegantă încălțăminte pe care o femeie o poate purta, dar asta doar când știe să le folosească sau când stă jos. Am văzut zilele trecute o tipă care arată destul de bine, era îmbrăcată cel puțin la fel de bine pe cât arată și purta și o pereche de tocuri frumoase, dar nu știa să meargă cu ele. Era penibilă.

De această dată, femeia nu mai este elegantă, ci mai degrabă seamănă cu un pui de căprioară abia fătat. Probabil sunt rău, dar cred sau cel puțin îmi place să cred că acea încălțăminte trebuie să scoată mereu în evidență feminitatea și eleganța unei tipe. Așa că domnișoarelor și doamnelor, nu este nicio rușine dacă nu purtați tocuri. De fapt, este mai rușinos dacă le porți și nu ști să mergi decât dacă nu le porți, iar atunci, de ce să cazi în penibil?

Iar de la acest subiect pot pleca multe altele.

Să scriu despre tipele modelate în cabinetul doctorului estetician precum o bucată de plastilină? Sau despre cele care devin tot mai false, chiar dacă în spatele zecilor de kg de fond de ten, machiaj și alte minunății, ascund ceva special. Dar de ce să iasă în față cu frumusețea ei când poate arunca niște glet și ciment pe ochi? Despre cele cu unghii false, să zicem că le accept, am văzut chiar foarte multe unghii din seturi unghii care sunt foarte frumoase și nu strică unghia naturală cum fac majoritatea unghiilor false.

Fetelor, băieții apreciază mai mult o fată cât mai naturală posibil, cumințică și cu ceva vorbe la ea, nu încercați să deveniți toate la fel. Noi nu vrem păpuși de plastic lângă noi, ci doar pe cineva frumos (dacă poate fi păpușă, dar nu de plastic, este perfect!).

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.