Munca – Cheia Succesului

onlinerAprilie este cea mai bună lună din acest an, cel puțin pentru mine în online. Îmi merge extrem de bine, am niște experimente frumoase care aduc ceva profit, am reușit să fac din Adsense o sursă importantă de venit, nu doar locul de unde mai scot niște bănuți odată la 5 luni.

Am fost îmbărbătat de prietenul meu Iulian Grecu, mi-a dat câteva sfaturi bune de aplicat cu Adsense. Le-am plus în aplicare și am muncit puțin mai mult la început, dar acum toate merg frumos. Nu vreau să mă opresc aici pentru că astfel nu ar mai fi evoluția. Vreau să exploatez mai mult, și mai mult, și mai mult toată această afacere, chiar dacă necesită puțin mai multă muncă.

O să vă povestesc tot planul când o să ajung la niște sume mai frumoase, sper eu cât mai curând. Tot ce pot să vă spun acum este că totul necesită multă muncă și ambiție, apoi totul vine de la sine. Proiectele trebuiesc gândite înainte de a fi lansate.

Probabil și de asta am trecut mai rar pe blog, am muncit mai mult în partea aia, ce-mi aduce profit. Sunt dezamăgit că nu am mai primit imagini pe mail, vreau să mai văd interes și din partea voastră, vreau să-mi trimiteți imagini, descrieri, idei de articole, accept orice..

Suntem o comunitate, nu doar un blog în care eu scriu, iar voi citiți. Puteți alege ce citi, îmi puteți recomanda orice, puteți chiar și să postați pe acest blog. Pentru toate există mailul [email protected].

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.