Despre masajul tantric

Am scris zilele trecute despre masajul oriental și beneficiile acestuia în viața fiecărei persoane care apelează la această formă de relaxare. O să continuăm astăzi, mai în detaliu, și o să scriu câteva lucruri despre masajul tantric. Acest tip de masaj implică o serie de atingeri senzuale și provocatoare menite pentru a trezi senzații care să-ți relaxeze corpul și mintea, dar și de a-ți trezi apetitul sexual. Fiecare mișcare are scopul ei, este gândită și intensitatea unui astfel de masaj crește treptat pentru a oferi stări de neuitat.

masaj-tantric

Pentru a fi un bărbat de succes, cu multă încredere în sine, cu succes uriaș la femei, succes dat de sex-appeal-ul pe care acesta îl emană, dar și pentru o virilitate mare, masajul tantric este cheia succesului. Potențialul sexual pe care-l deține fiecare persoană nu este exploatat, iar dezvoltarea acestui simț poate aduce nu numai relaxare, ci și o viață sexuală activă. Cunoașterea proprie a acestui simț duce la o viață mai controlată și echilibrată. Pe plan emoțional, putem oferi, dar și primi, stări de iubire greu de perceput fără a apela astfel de masaje.

Acum mulți ani, acest subiect era unul tabu, nu multe persoane vorbeau despre masajul oriental, erotic sau tantric deoarece era privit ca o latură a pornografiei. Odată cu trecerea timpului, lumea a mai evoluat, iar percepțiile s-au modernizat, iar acest tip de masaj a început să fie înțeles, beneficiile acestuia fiind evidente din mai multe puncte de vedere.

Masajul tantric nu mai este de mult un secret, atingerile pe care le impune și starea intimă rezultată au făcut din această formă de relaxare una dintre cele mai folosite de persoanele open-mind. Acesta presupune stimularea prin atingere a întregului corp prin diferite tehnici cunoscute de experții în masaj.

Masajele se efectuaza de regulă în saloane specializate pentru un efect garantat.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.