Lupta Din Magazin

Shopping trolley on button of computer keyboardDe fiecare dată când trebuie să-mi cumpăr haine sau papuci stau enorm de mult timp prin magazine și mă uit la fel de fel de modele, când pun ochii pe ceva, analizez o bună perioadă de timp până când mă răzgândesc, apoi lupta reîncepe.

Astăzi a fost diferit, am scos ceva bănuți din vânzarea unui blogspot vechi de care nu mai aveam timp să mă ocup și m-am decis să îmi mai cumpăr o pereche de papuci. A fost simplu, am pus ochii încă de la bun început de 2-3 perechi și nu a fost greu deloc să mă decid pe care să mi-o achiziționez. Am ales magazinul Deichmann, acolo am găsit perechea de papuci care mă atrăgea cel mai mult, sunt foarte mofturos când vine vorba de papuci sau haine, nu țin cont de modă sau altele, eu vreau să-mi placă mie, să mă simt bine și să nu-mi fie rușine când ies cu acel produs pe stradă.

Rămâne să-mi mai cumpăr 1-2 perechi de pantaloni și alte mărunțișuri și îmi îndeplinesc primul obiectiv pentru această primăvară, cel de a îmi cumpăra haine noi singur, din bănuții mei (în mare parte).

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.