La mulți ani, 2016!

productivitateAnul 2015 a fost un an greu, nu cu atât de multe reușite cum speram eu, ci mai degrabă cu mult stres și multe momente urâte. A fost așa pentru că eu nu am fost destul de bun, nu am dat destul de mult, nu am muncit cât trebuia și nu mi-am valorificat deloc potențialul. Sunt bucuros că am ajuns la acest final de an cu multe lecții învățate, am învățat într-un an cât nu învață alții în 7, tot ce este important de acum este să pun în aplicare toate învățăturile din 2015.

Mai sunt câteva ore și vom vorbi la trecut despre acest an și sincer vă spun, abia aștept să fac asta. Îmi plac începuturile, îmi place să pun punct și să o iau de la capăt, să mă organizez și să las tot răul în urmă, și simt că 2016 este numai bun pentru ca eu să mă schimb, să îmi ating obiectivele și să am cât mai multe reușite, să am cu ce mă mândri, să fiu mai bun și să realizez mai multe lucruri notabile.

Îmi pare rău și îmi cer scuze pentru momentele în care v-am dezamăgit, spun asta atât prietenilor din viața de zi cu zi, dar și acelor clienți la care nu am reușit să respect deadline-ul sau nu am onorat cu succes comanda lor. Promit să schimb tot ce este rău la mine și voi încerca să mă apropii cât mai mult de perfecțiune. Promit să fiu și mai dedicat proiectelor în care sunt implicat, atât în online, cât și în offline.

Vreau să fiu un LSM-ist adevărat, nu doar cu numele, ci și prin acțiunile mele și ajutorul pe care o să-l ofer acestei organizații! În online voi deveni mult mai productiv și inventiv, cred că sunt destul de bun pe partea mea, am învățat de-a lungul anilor multe lucruri bune care mă fac puternic pe bucățica mea de pâine, deci trebuie să profit mai mult de cunoștințele mele și de acest blog minunat.

Vreau să măresc și comunitatea din jurul blogului, numărul articolelor, dar și să vă fac pe voi să comentați mai mult pe acest blog. Pagina de FaceBook trebuie dezghețată într-un anumit mod, suntem cam puțini acolo și foarte leneși, toate astea deși știu că avem potențial și spun asta gândindu-mă în primul rând la mine.

La mulți ani, 2016! La mulți ani, LSM! La mulți ani tuturor prietenilor și mai ales, familiei mele!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.