AlexScrie.Ro
blog

Cu ce firmă de web hosting colaborați pentru blog?

Colaborez de 8 ani cu aceeași firmă de web hosting. Mulțumit în cele mai multe dintre cazuri. Acum se întâmplă o chestie ciudată la care aștept un răspuns.

Din ce am văzut în cPanel, nu mai am spațiu pe hosting, dar nimeni nu mă anunță. Am verificat asta imediat după ce nu am mai putut urca imagini pe blog. Tocmai le-am scris câteva rânduri, aștept un răspuns decent. În funcție de răspuns și ofertă, o să mă hotărăsc dacă rămân sau nu la acest provider sau îl schimb.

Nu e o problemă mare, știu, dar vreau performanță de la un astfel de colaborator. Am peste 10 servicii cumpărate de la ei, nu-mi pot permite să pierd vreun blog din lipsa lor de atenție.

Mai multe de curiozitate, dar de ajutor pe viitor.. cu ce firmă de web hosting colaborați pentru blogurile voastre?

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • În perioada în care aveam nevoie de mai multe pachete shared luam de la MxHost, HostMama, M247, ClausWeb, Simplenet si alții pe care nu reușesc să mi-i mai amintesc. Mai calitative mi s-au părut doar serviciile de la Mx si Simplenet. Momentan nu mai am hosting la niciunul dintre ele. Blogul îl țin la Digital Ocean pe cel mai ieftin VPS și am 25GB stocare cu 1GB ram, momentan sunt mulțumit de ăsta.

  • Eu sunt hostat de sitebunker de ceva ani. Înainte de asta am fost la brainhost au fost super tari vreo 5 ani, apoi le-au plecat oameni, au început să dea rateuri…așa că m-am mutat.

    • La BrainHost am fost și eu la începuturile acestui blog. Între timp au devenit Ducadu.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.