Exemple de cadouri pentru bărbați

Pentru că este luna cadourilor și toată lumea întâmpină probleme atunci când sunt puși în situația de a alege un cadou, m-am gândit să fac o listă cu câteva cadouri interesante pentru bărbații din viața voastră (nu mă refer numai la iubiți sau soți).

1. Nu cred că există bărbat căruia să nu-i placă să poarte CEAS
Mi se pare cel mai elegant accesoriu ce poate fi purtat de un bărbat. Depinde și de stilul de ceas pe care-l alegeți, dar mă bazez pe faptul că îl cunoașteți destul de bine pe cel de lângă voi.
Ceasurile care au curea din piele sau o curea cât mai simplă mi se par cele mai frumoase.

2. Un PARFUM bun poate fi cadoul ideal
Parfumul este printre cele mai sigure cadouri. Nu există persoană care să nu iubească să aibe cât mai multe parfumuri. Aici este puțin mai dificil de ales, sunt foarte mari șanse să nu nimeriți mirosul potrivit și bărbatul să nu folosească prea des parfumul ales de voi.
Câteva parfumuri bune la prețuri ok puteți găsi aici.

3. Accesorii vestimentare
O eșarfă frumoasă, niște mănuși sau o căciulă interesantă sunt alegeri la fel de bune ca cele de mai sus, dar și aici sunt șanse să gafați cu modelul ales. Dacă tipului îi plac lucrurile mai elegante și fashion, puteți opta pentru modelele de aici sau aici.

4. Haine
Un pulover frumos sau un cardigan poate fi cel mai frumos cadou pentru bărbatul căruia vreți să-i faceți un cadou frumos de Crăciun. Alegeți modele cât mai îndrăznețe, pulovere cu modele sau simple cu o împletitură mai specială.

5. Bani
Chiar dacă este cel mai simplu și lipsit de bucurie și sentimente, acest cadou este cel mai sigur. Nu există posibilitatea de a avea o părere mai puțin plăcută despre cadoul din partea voastră. Până să ajungeți aici, încercați să alegeți unul dintre cadourile de mai sus.

Acestea sunt doar 5 exemple care nu dau greș, cel puțin dacă îl cunoașteți pe cel de lângă voi. Exemplele de mai sus (fularul, eșarfa, parfumurile) sunt alese după gustul meu.

538206_561087233911196_2013140456_n

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.