Despre Black Friday

black_friday-ssA trecut de ceva timp, pentru unii nici acum nu este gata. Vorbesc de Black Friday. În mod normal, Black Friday ține doar o zi, prin traducere libere înseamnă Vinerea Neagră (ghici ce? cade într-o vineri). În acea zi sunt reduceri destul de bune, nu ca la unele produse de la emag care s-au vândut mai scumpe ca de obicei (spre exemplu, era să pun botu’ și să-mi iau un telefon simplu cu o baterie foarte bună, prețul lui era 65 de lei la reducere de -40%. Acum, același telefon îl găsesc pe alte site-uri cu 45 de lei, iar pe emag prețul a rămas tot 65 de lei, deși nu mai sunt reduceri).

Trebuie să-mi dau și eu puțin cu părerea despre această zi.
Adevărul este că e o chestie mișto, dar dacă ar fi pe bune, fără măgarii. Nu zic, au fost și produse ieftinite considerabil, dar la majoritatea s-a procedat cum am explicat mai sus.
Este o zi mișto în care poți cumpăra cadouri, cutii de cadouri sau jucării, dar și laptop-ul, telefonul sau televizorul după care ți-au curs balele tot anul.
Spre exemplu, am un prieten care mi-a făcut o cană cadou, mi-a spus că mai are vreo 5 și pentru alte ocazii.

S-a vândut bine anul ăsta, am văzut multe rapoarte a multor firme, au cu ce se lăuda. Cu riscul de a mă repeta spun că nu-mi place măgăria prețurilor. Dacă te lauzi că ai reduceri de multe procente, măcar mai taie puțin din preț, nu-l mări înainte cu o zi ca să ai ce tăia de Black Friday.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.