Despre balul bobocilor

balloons_letspartyAm mai spus asta și într-un articol anterior, am ales să mă implic în organizarea Balului Bobocilor de la liceul la care eu învăț. Este un fel de tradiție ca în fiecare an clasele de a 11-a să organizeze balul celor de a 9-a. Probabil este așa pentru că cei de a 10-a nu au destulă experiență, iar cei de a 12-a nu au timp de distracție pentru că sunt stresați din cauza bacului. Deși mai sunt câțiva elevi și din alte clase care mai au câte un moment artistic în seara balului, în principiu, clasele de a 11-a sunt responsabile cu balul, cel puțin la liceul meu.

După ce s-a făcut preselecția pentru organizatori, da, a fost și așa ceva, (sunt foarte mulți elevi care vor să facă parte din echipa organizatoare pentru că, cred ei, vor scăpa de unele ore sau pentru că au câteva idei bune care ar prinde bine la bal) am venit într-o sâmbătă dimineață la școală și s-a făcut preselecția bobocilor, noi trebuia să le acordăm note tuturor concurenților și la sfârșit s-a făcut media notelor și am aflat care sunt bobocii liceului nostru în acest an. Apoi fiecare cuplu de organizator și-au ales o pereche de boboci pe care să o „crească”. Este mult spus, dar nu am găsit alt termen. Pe scurt, trebuie să le dăm idei bobocilor noștri, să ne ocupăm de prezentarea lor, să-i ajutăm cu dansul și să le pregătim probele speciale pentru care ei vor fi notați în seara balului. Culmea sau nu, eu și partenera mea am fost aleși să fim organizatorii cuplului de boboci pe care ii doream.

De acum începe munca, trebuie să mergem în fiecare weekend la școală, să ne pregătim bobocii și să le alegem cele mai bune probe și prezentări. Bineînțeles că fiecare boboc o să sufere câteva schimbări, mulți vor trebui să treacă printr-o sesiune de shoping (au nevoie de ceva haine mai speciale pentru un astfel de eveniment, se vor cumpăra mulți adidași firmă), alții trebuie să meargă la salonul de înfrumusețare, asta în funcție de organizatori și ideile lor. Sper să iasă un bal frumos, altfel se vor sparge toate în capul nostru.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.