Cum alegi o masă potrivită pentru dining? (P)

Locul unde servești masa necesită aceeași atenție în ceea ce privește amenajarea, la fel ca pentru alte zone din casă. Mobilierul de dining este absolut necesar în orice locuință. Este important ca acest spațiu să se potrivească stilului tău și să te reprezinte.

De ce este indicat să alegi un mobilier potrivit pentru dining? În primul rând este locul în care îți vei primi musafirii pentru a sărbători diverse evenimente și nu numai. Servirea mesei este și un excelent mod de socializare. Invitația la cină este văzut ca un prilej optim de a reuni prietenii sau de a strânge toată familia.

 Când vine vorba despre orice fel de amenajare interioară, mobilierul joacă un rol important. De aceea ai nevoie de articole pentru dining care să se integreze în decorul general. Daca nu știi cu ce să începi, iți recomand să iți orientezi atenția asupra unor mese de dining.

Este adevărat că la ora actuală există o multitudine de modele de mobilier pentru dining. Un magazin de profil îți va veni cu siguranță în ajutor. Archicraft deține un catalog vast ce vizează în principal piese de mobilier calitative și originale.

Mesele de dining de la Archicraft acoperă o gamă largă de cerințe, fiind concepute în mod autentic. Perseverența și pasiunea pentru frumos sunt caracteristici care definesc întreaga echipă.

De ce sa începi amenajarea cu alegerea mesei? Ei bine, aceasta este piesa de rezistență a zonei de dining. În cele ce urmează îți voi prezenta câteva aspecte ce sintetizează o alegere potrivită.

Ce formă are masa?

În funcție de spațiul de care dispui, un prim pas este îți formezi o idee despre forma potrivită a mesei. Indiferent că este vorba despre bucătărie sau un loc special amenajat pentru servit masa, masoară lungimea și lățimea camerei.

Forma unei mese de dining influențează estetica întregii încăperi. Mai mult decât atât trebuie să ai în vedere numărul de persoane care vor servi masa în acel loc.

Mesele dreptunghiulare spre exemplu sunt potrivite pentru bucătăriile sau sufrageriile lungi si înguste, conturând astfel și aspectul camerei. Aceste modele se regăsesc în topurile căutărilor, fiind atât funcționale, cât și estetice.

Forma dreptunghiulară nu blochează accesul și aduc beneficiul unor mese mai bine organizate. Daca îți dorești o astfel de masă pentru living, este bine să știi că unele modele aduc un aer mult prea formal pentru scopul în sine de a cina alături de familie sau prieteni.

 Poziționarea dining-ului

Un dining room nu este un concept în totalitate nou. Departe de această idee, zona de servit masa se poate amenaja atât ca și prelungire a living-ului, cât și în bucătărie. Pentru un plus de stil, dacă optezi pentru prima variantă, poți diferenția spațiul prin încadarea unor ferestere cu acces înspre curtea sau terasa ta, lucru ce va crea o atmosferă și un feeling aparte acestei zone de bună dispoziție și solcializare a căminului tău.  

Materialul meselor de dining

Dacă îți dorești un număr mare de locuri la masa ta, cei de la Archicraft propun modelul Aglie deoarece este versatil, fiind potrivit în orice amenajare contemporană zilelor noastre. Masa de dining din colecția Aglie este multifuncțională și cu o estetică rafinată.

Blatul este dreptunghiular, dintr-un material laminat de înaltă calitate și foarte rezistent. Variantele diferite ale culorilor disponibile în portofoliul magazinului menționat se potrivesc pentru orice stil modern, scandinav sau minimal de amenajare interioară. Cadrul este din oțel rigid, iar picioarele din tehnopolimer.

Accesează site-ul oficial pe https://archicraft.ro/ , intră în secțiunea SHOP și alege modelul de masă de dining pe care il dorești, în funcție de dimensiunea, forma, materialul și culoarea dorită. Varietatea colecției de mese pe care o găseși la Archicraft este remarcabilă.

scris de un cititor.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.